Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
neobyčejné osudy

100 x TGM - 20%
(1x)
100 moudrých i vtipných, slavných i neznámých, ale vždy zajímavých výroků T. G. Masaryka, které mohou být užitečné a posloužit k zamyšlení i v současnosti. Malá čítanka Masarykových výroků s komentářem a výkladem, která TGM přibližuje dnešním čtenářům.
neobyčejné osudy
Ukázky

100 x TGM

140 Kč
112 Kč
Hospic - 20%
Silný a inspirující příběh zdravotní sestry, která se vzdala kariéry na špičkovém klinickém pracovišti a bez koruny v kapse se pustila do budování mobilního hospice.
neobyčejné osudy
Ukázky

Hospic

79 Kč
63 Kč
Můj boj 1: Smrt v rodině - 20%
(2x)
Přímočarý, upřímný a poctivý – ale také gigantický, kontroverzní a provokativní: těmito přívlastky (a ještě mnoha dalšími) je označován autobiografický román Můj boj (v originále Min kamp), který se kritika i média nebály prohlásit za literární událost 21. století a který ze svého autora...
neobyčejné osudy
Ukázky

Můj boj 1: Smrt v rodině

249 Kč
199 Kč
Útěk - 20%
(1x)
Próza Jiřího Hejdy, odsouzeného v procesu s dr. Miladou Horákovou, který prožil dvanáct let v komunistických kriminálech, nese všechny znaky klasického příběhu o útěku z vězení.
neobyčejné osudy
Ukázky

Útěk

129 Kč
103 Kč
První žena, která obeplula svět - 20%
O velikých ženách se nepíše tak často, jako o velikých mužích. Autor této knihy se to snaží částečně napravit. V portrétech dvaceti pozoruhodných žen se dozvíte nejen o první ženě, která obeplula svět, ale i tom, komu se říkalo rýnská Sibyla,...
neobyčejné osudy
Ukázky

První žena, která obeplula svět

79 Kč
63 Kč
Vladimíra Čerepková - 20%
(2x)
Netradiční biografie propojuje vzpomínky pamětníků s dokumenty z pasťáků, soudů, léčeben. Součástí je rozhovor s básnířkou, který se uskutečnil rok před její smrtí. Vzniká tak detektivka života, kde o tom, kdo byla V. Čerepková, rozhodne sám čtenář.
neobyčejné osudy
Ukázky

Vladimíra Čerepková

248 Kč
198 Kč
Margaret Thatcherová a její politika - 20%
Tato elektronická publikace byla vytvořena v roce 2013, v roce úmrtí Margaret Thatcherové. Tištěné druhé vydání knihy poslance Evropského parlamentu Hynka Fajmona vyšlo při příležitosti osmdesátých pátých narozenin bývalé premiérky.
neobyčejné osudy
Ukázky

Margaret Thatcherová a její politika

198 Kč
158 Kč
Bratrstvo tajných hrobů - 20%
Kniha vyprávění a vzpomínek plk. Valeriána zachycuje dvacet různých případů, členěných do tématických kapitol. Jako příslovečná červená nit jimi prochází kariérní a profesní vzestup kriminalisty, od typického začátečníka, až po šéfování "mordpartě".
neobyčejné osudy
Ukázky

Bratrstvo tajných hrobů

99 Kč
79 Kč
Ruské duše - 20%
(4x)
Bývalý zpravodaj Českého rozhlasu v Rusku připravil knihu rozhovorů s třiceti nejzajímavějšími lidmi, s nimiž se setkal během svého pobytu v této zemi. Jejich prostřednictvím poznáme historii i současnost ruské společnosti se všemi rozpory a problémy...
neobyčejné osudy
Ukázky

Ruské duše

99 Kč
79 Kč
Spratek - 20%
(4x)
Kniha je pozitivním svědectvím o síle pedagogických a terapeutických prostředků, a pedagoga představuje jako přítele, který neváhá pro dítě překonávat různé těžkosti.
neobyčejné osudy
Ukázky

Spratek

255 Kč
204 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 80 položek
<< < 1 .. 6 7 8