Nejprodávanější Kniha - listopad 2021
zoologie

Obojživelníci a plazi České republiky - 11%
Komplexní publikace českého autora, jediná svého druhu na našem trhu, přináší encyklopedický přehled a určovací klíče všech druhů obojživelníků a plazů, kteří žijí na území České republiky.
zoologie

Obojživelníci a plazi České republiky

485 Kč
431 Kč
Veveřácká kronika - 6%
(1x)
Autorka zachycuje sedmileté každodenní pozorování divoké veverky Pinky, která se usídlila v těsné blízkosti samoty, kde autorka žije. Intimní, zasvěcený a především čtivě napsaný pohled do soukromého života divoké veverky.
zoologie

Veveřácká kronika

339 Kč
319 Kč
Dá mi? Nedá mi? - 11%
Pohledy do sexuálního života zvířat
zoologie

Dá mi? Nedá mi?

152 Kč
135 Kč
Zvěř lovná i chráněná - 11%
Dokonalá znalost zvěře je důležitá nejen pro myslivce, ale také pro ostatní milovníky přírody. Kniha seznamuje čtenáře jak s jednotlivými druhy zvěře a s prostředím, ve kterém žijíí.
zoologie

Zvěř lovná i chráněná

539 Kč
479 Kč
Biologie živočichů pro gymnázia - 15%
Učebnice představuje přehled biologie živočichů a heterotrofních prvoků, vychází z jejich srovnávací a funkční anatomie, fyziologie, biologie, ekologie a etologie. Jsou nastíněny i aspekty fylogenetické.
zoologie

Biologie živočichů pro gymnázia

243 Kč
207 Kč
Savci - 11%
Kniha známého zoologa RNDr. Ing. L. Dobroruky podává kopletní přehled o savcích žijících v Evropě a při pobřeží Středozemního moře.
zoologie

Savci

269 Kč
239 Kč
Hlas pro němou tvář - 11%
Do knížky jsou zařazeny nejznámější výroky, verše a slova uznání zvířatům napsaná největšími osobnostmi naší planety od počátků naší civilizace po současnost.
zoologie

Hlas pro němou tvář

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 87 položek
<< < 1 .. 7 8 9