Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - listopad 2021
báje a legendy

Rytíři krále Artuše - 11%
Pověst o králi Artušovi, jeho rytířích - Lancelotovi, Gawainovi a dalších od Kruhového stolu, jakož i o kouzelníku Merlinovi a krásné královně Gueneveře podává čtenáři v nové textové úpravě i grafickém ztvárnění.
báje a legendy

Rytíři krále Artuše

314 Kč
279 Kč
Skotsko - 11%
Kdo a proč budoval megalitické stavby? Žil skutečně král Artuš? Jaké tajemství skrývá Rosslynská kaple? Žije ve skotských jezerech dávno vyhynulý tvor? A kým byl ve skutečnosti William Wallace?
báje a legendy

Skotsko

268 Kč
238 Kč
Král světla. Arabské mýty, legendy a pohádky - 11%

Kniha je bohatým, reprezentativním souborem různých žánrů arabské lidové vypravěčské tvorby – v jeho mýtech se prolínají staroarabské (předislámské) mýtické náměty s lidovými, nábožensko-legendárními a koranickými vyprávěními islámské epochy.

báje a legendy
Ukázky

Král světla. Arabské mýty, legendy a pohádky

358 Kč
318 Kč
Magická tajemství dávných Čech - 11%
Pojďme a buďme svědky uplynulých věků, ve kterých se v Čechách vyskytovali čerti, čarodějnice, draci, létající hadi, pekelní psi, trpaslíci, obři a upíři. Prozkoumáme záhadné hrady, oplývající nevysvětlitelnými jevy a poodhalíme závoj tajemství.
báje a legendy

Magická tajemství dávných Čech

233 Kč
207 Kč
Velká kniha o Parzivalovi - 11%
Autor představuje příběh o Parzivalovi jako idealizovaný vzor duchovního vývoje člověka a podává tento středověký příběh jako moderní cestu zasvěcení. Díky této interpretaci se pak mnohým čtenářům otevře smysl středověkého vyprávění.
báje a legendy

Velká kniha o Parzivalovi

531 Kč
472 Kč
Na Vánoce dlouhý noce - 11%
Knížka vánočního čtení – napsaná více než dvěma tucty autorů. Spisovateli a spisovatelkami, kteří žili v dobách Vánoc doprovázených mnoha zvyky a pověrami, koledou, průvody pastýřů ženoucích ovce a beránky přes dědiny i chvílemi ztišení.
báje a legendy

Na Vánoce dlouhý noce

233 Kč
207 Kč
Duch dvou tváří - 6%
(1x)

Sbírka 46 legend více než 30 indiánských kmenů nabízí bohatý a živý průřez narativním dědictvím původních obyvatel Severní Ameriky.

báje a legendy
Ukázky

Duch dvou tváří

253 Kč
238 Kč
Staré pověsti české a moravské - 11%
(2x)
Staré pověsti české a moravské jsou dalším svazkem edice Adaptovaná česká próza. Jsou určené studentům češtiny jako cizího jazyka na úrovni A2.
báje a legendy
Ukázky

Staré pověsti české a moravské

221 Kč
196 Kč
Mahábhárata aneb Velký boj - 6%
(2x)
Staroindický epos Mahábhárata je jedním z nejrozsáhlejších eposů světa, jenž v originále zahrnuje přes dvě stě tisíc veršů. Převyprávění nejpodstatnějších dějových motivů.
báje a legendy

Mahábhárata aneb Velký boj

423 Kč
398 Kč
Anděl na velbloudu - 11%
Pohádky z dob, kdy v městských hradbách kromě Plzeňanů běžně žili čerti, vodníci, trpaslíci i kouzelné bylinkářky.
báje a legendy
Ukázky

Anděl na velbloudu

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 104 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>