Nejprodávanější tituly - prosinec 2021
beletrie

Básník
(14x)
Strhující text, který se zabývá nejen básníkovým životem, ale též literárním kontextem, dobou a místy, na nichž Ivan Blatný žil. Kniha získala cenu Magnesia Litera Kniha roku 2014.
beletrie
Ukázky

Básník

377 Kč
Deník kastelána
(16x)
Deníkový příběh kastelána chytí čtenáře okamžitě. Hrdina knihy se znechucením opustí velkoměsto a zamíří na venkov, aby našel ztracený smysl života a zachránil své manželství.
beletrie

Deník kastelána

237 Kč
Každá věc ať dospěje na své místo
(1x)
Nový román Sylvie Richterové patří k dílům, jaká v české próze posledních více než dvaceti let tolik postrádáme – krásným, místy až básnickým jazykem, ze široka, klidně a plynule obzírá posledních více než šedesát let lidských životů.
beletrie

Každá věc ať dospěje na své místo

359 Kč
Božský bastard
(1x)
Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard.
beletrie

Božský bastard

358 Kč
Předveďte mrtvé
(1x)
Pokračování oceňovaného románu Wolf Hall. Autorka navazuje na líčení osobního i politického života Thomase Cromwella. Líčí se dění, jež vyvrcholí popravou Anny Boleynové.
beletrie

Předveďte mrtvé

358 Kč
Zima
(5x)
Malé, vtipné příběhy všedního dne, které poutají a bystří pozornost, podněcují fantazii a řečové schopnosti, ale hlavně baví malé i větší děti.
beletrie

Zima

254 Kč
Posel
(10x)
Román pro mladé čtenáře od autora světového bestselleru Zlodějka knih. Představte si, že vám jednoho dne začnou do dopisní schránky chodit hrací karty se zašifrovanými úkoly ...
beletrie

Posel

338 Kč
Žena v kleci
(15x)
Komisař Carl Morck je po traumatické události, utrpěné během služby, přeložen do nově založeného oddělení Q, kde se má zabývat nevyřešenými případy z minulosti. Thriller.
beletrie

Žena v kleci

269 Kč
Broučci
Oblíbená Karafiátova knížka s ilustracemi Jiřího Trnky vychází poprvé na kvalitním křídovém papíře. Teprve toto vydání umožňuje vedle krásného textu vychutnat i svěží barevnost a krásu Trnkových ilustrací.
beletrie

Broučci

269 Kč
Húrinovy děti
(13x)
Poprvé vychází další z Tolkienových příběhů. Húrinovy děti jsou tragickou pověstí o prokletí a zkáze rodu velkého lidského bojovníka z konce prvního věku Středozemě. J. R. R. Tolkien na něm pracoval od mládí, po jeho smrti jej dokončil jeho syn.
beletrie

Húrinovy děti

330 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100