Nejprodávanější knihy - prosinec 2021
česká

Opuštěný dům - 11%
Anna chce začít znovu. O mnohé ze své minulosti by se s ostatními dělila jen nerada a s vlastní rodinou nemá zrovna dvakrát dobré vztahy. Díky svému koníčku, jímž je focení, narazí jednoho dne na starou, opuštěnou vilu, která jí učaruje. Když se o dům začne zajímat,
česká

Opuštěný dům

314 Kč
279 Kč
Padlí andělé - 66%
Kniha známé české autorky zavádí čtenáře do doby devadesátých let, kdy se lidé začali podnikat ve všech možných oborech lidské činnosti, včetně řemesla nejstaršího, prostituce.
česká

Padlí andělé

260 Kč
89 Kč
Paragrafiky - 11%
„Tři moci: výkonná moc, zákonodárná moc a soudní moc. Co je moc, to je moc!" Malá ochutnávka aforismů z nové knihy Jiřího Slívy, výtvarníka a básníka, kterého proslavil kreslený humor.
česká

Paragrafiky

269 Kč
239 Kč
Pátá čtvrť - 11%
Poetický příběh s detektivní zápletkou ze zanikajícího židovského ghetta, takzvané páté pražské čtvrti - Josefova, patří k méně známým knihám spisovatele Viktora Fischla.
česká

Pátá čtvrť

252 Kč
224 Kč
Páté patro bez výtahu - 11%
Když před lety ukončila dlouholetý vztah a zůstala sama s malou dcerou, rozpadl se jí malý vesmír. Pomocnou ruku v období plném sebelítosti jí podala nová práce a také nový muž, ale ani on jí často nebyl dost dobrý.
česká

Páté patro bez výtahu

224 Kč
199 Kč
Paví očko, dobrý den! - 11%
Leporelo legendární Mileny Lukešové o jednom dni pavího očka s novými ilustracemi Filipa Pošivače. Den byl ráno jako nový, motýlkový. Vtom hřib volá: Tak! A je tady mrak.
česká

Paví očko, dobrý den!

205 Kč
182 Kč
Pečeť smrti - 11%
Český král pověří Oldřicha z Chlumu delikátním vyšetřováním. Pražský biskup totiž vlastní darovací listinu děda současného krále na vesnici Makotřasy, o níž je Přemysl II. Otakar přesvědčený, že patří jemu.
česká

Pečeť smrti

314 Kč
279 Kč
Pérák 2 - Jantarová komnata - 11%
Dobrodružství pokračuje! Udatný Pérák, legendární hrdina bez bázně a hany, který ztrpčuje život nacistickým okupantům na území protektorátu Čechy a Morava, opět nazouvá své pružinami opatřené speciální boty a skáče do akce.
česká

Pérák 2 - Jantarová komnata

314 Kč
279 Kč
Petříček Sellier & Petříček Bellot - 11%
Máte rád Bukowského? Jste víc syn nebo víc otec? Neutlačuje jedna poloha tu druhou? Kterou preferujete? ... Otázky jsou jasné. Petr Borkovec (1970) se ve svých krátkých prozaických textech pokouší zodpovědět všechny najednou.
česká

Petříček Sellier & Petříček Bellot

215 Kč
191 Kč
Píseň moře
Píseň moře je skutečnou písní, která mezi mnoha dalšími loděmi objevuje Královnu moří - Victory. Právě na palubě této lodi porazil admirál Horatio Nelson v bitvě u Trafalgaru v roce 1805 francouzské loďstvo.
česká

Píseň moře

179 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100