Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021

Úvod do husovských dilemat
Kniha vychází u příležitosti 650. výročí od narození velkého českého reformátora. Základy, na nichž je tato nová pomyslná stavba zbudována, se nacházejí v předchozím zpracování z roku 2015 (Husovská dilemata).
Ukázky

Úvod do husovských dilemat

320 Kč
Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii
(1x)
Po dvojici bestsellerů přichází Ladislav Zibura s novým dobrodružstvím – tentokrát se vydává do Arménie, Gruzie a Náhorního Karabachu. Princ Ládík putuje po těch nejzapadlejších vesnicích, aby mohl naslouchat příběhům místních a načerpat něco z jejich moudrosti.
Ukázky

Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii

279 Kč
V prázdnotě
(1x)
Probudil se ve spánkové komoře na obrovské vesmírné lodi. Nepamatuje si kdo je, kde je, ani jak se sem dostal. Plavidlo je plné zmrazených mrtvých lidí a on jediný je naživu. Při postupném vybavování si své identity se setkává s nejednou překážkou.
Ukázky

V prázdnotě

249 Kč
Vánoční anděl
Třicetiletá Markéta miluje svou práci na zubní hygieně, své auto, domek a nejskvělejší babičku na světě.
Ukázky

Vánoční anděl

169 Kč
Ve světle královy lásky
Nejdříve ji požádal o ruku… a pak teprve se zeptal, jak se vlastně jmenuje! Zdálo se to jako dobrý nápad. Alekovi, faktickému triscarskému králi, k tomu, aby mu jeho poddaní posadili na hlavu korunu, chyběla jediná věc.
Ukázky

Ve světle královy lásky

69 Kč
Vendulka
(4x)
Když známý československý fotograf Jan Lukas zmáčkl spoušť svého aparátu, mělo Vendulce Voglové zbývat několik měsíců života. Fotografie, která později udělala z dvanáctiletého děvčete symbol holokaustu, přitom nemusela vůbec vzniknout.
Ukázky

Vendulka

220 Kč
Vojáci a revolucionáři
Kdo vybojoval nezávislost Maďarska? Který italský generál zažehnul revoluci na dvou ruzných kontinentech? A jaký člověk byl generál Patton?
Ukázky

Vojáci a revolucionáři

159 Kč
Voják
(2x)
Ve vzdáleném koutě vesmíru, na samotné hranici mezi lidskými državami Řádu a královstvím krabovitých pradorů, se nachází bezprostřední hrozba veškerému inteligentnímu životu...
Ukázky

Voják

179 Kč
Vojín W.
Vojín W., neboli Woyzeck či česky Vojcek, je otloukánek stíhaný posměchem, naivní a čistá duše, a přece vrah.
Ukázky

Vojín W.

249 Kč
Vychovatelka na scestí
(3x)
Milá lady Věrnolásková, můj bratr dvojče a já potřebujeme novou maminku, i když papá trvá na tom, že už se nikdy neožení. Musí být hodná, chytrá a mít ráda kočky…
Ukázky

Vychovatelka na scestí

249 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100