Nejprodávanější knihy - prosinec 2021
pro začínající čtenáře

V zoo není žádná nuda - 11%

Knížka prvního čtení pro děti je zároveň příběhem na pokračování i krátkými pohádkami. Jedná se o příběh chlapce Huga, jehož tatínek je ředitelem zoologické zahrady. Hugo ve volném čase chodí na návštěvu k jednotlivým zvířatům a ta mu vypravují.

pro začínající čtenáře
Ukázky

V zoo není žádná nuda

194 Kč
172 Kč
Autíčko Karlík - 11%
Prvňák Ondra dostane od svého tatínka pro radost autíčko, o kterém nejdříve vůbec netuší, že to nebude autíčko jenom na hraní. Krátké kapitoly mohou děti číst jako samostatné minipříběhy, jistě se ale budou těšit na další děj a přitažlivé ilustrace.
pro začínající čtenáře

Autíčko Karlík

224 Kč
199 Kč
Kos je bos - 11%

1. čtení - pro nejmenší čtenáře (6-7 let). V knize o Pepovi a jeho kamarádovi kosovi najdete hlavně obrázky. Slova psaná velkými písmeny jsou snadná k přečtení. Tak hurá do toho!

pro začínající čtenáře

Kos je bos

215 Kč
191 Kč
Strašidla se bojí měsíce - 52%
Malé Marjánce není co závidět. Sotva se uloží do postýlky a zhasne, vynoří se tři protivná, kruťácká strašidla a zlobí ji až hrůza. Holčička dostane nápad.......
pro začínající čtenáře
Ukázky

Strašidla se bojí měsíce

207 Kč
99 Kč
Školní strašidlo - 11%
Příběh je určen zejména začínajícím čtenářům (6–8 let), ale může se líbit i předškolákům – poslouží jim k seznámení se školním prostředím.
pro začínající čtenáře

Školní strašidlo

179 Kč
159 Kč
Příběhy o koních  a ponících - 11%
Devět krátkých příběhů pro začínající čtenáře spojuje jednotné téma – láska hlavních hrdinů k jejich čtyřnohým přátelům.
pro začínající čtenáře

Příběhy o koních a ponících

161 Kč
143 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 96 položek
<< < 1 .. 8 9 10