Nejprodávanější tituly - prosinec 2021
cestopisy

Reportáže z rozervaného ráje - 11%
Není moc míst, kde můžete povečeřet s Leninem nebo chlapíkem, kterého pojmenovali Onedollar, kde vám usměvavý zubař ošetří kaz rozžhaveným drátem, policista s vámi ochotně hledá internetovou kavárnu, spolubydlící v penzionu je hledaný vrah...
cestopisy

Reportáže z rozervaného ráje

270 Kč
240 Kč
Znovu Skotsko po česku - 11%
Autor, který strávil většinu svého života ve Skotsku, a poslednich dvacet let ve funkci českého honorárního konzula, stále hledá nepravděpodobné spojitosti mezi zemí v srdci Evropy a zemí na jejim nejvzdálenějším, do Atlantiku vystrčeném okraji.
cestopisy
Ukázky

Znovu Skotsko po česku

233 Kč
207 Kč
Návrat na Rapa Nui po třiceti letech
Autor knihy již ve svých devětadvaceti letech rozchodil tajemné sochy na Velikonočním ostrově, v domorodém jazyce zvaném Rapa Nui, a vyřešil tak jednu z nejpopulárnějších archeologických záhad světa.
cestopisy

Návrat na Rapa Nui po třiceti letech

44 Kč
Stará dobrá Anglie aneb Poslední vandr - 11%
(1x)
Jezdili jste někdy stopem? Zkoušeli jste to v zahraničí? Nebo dokonce v Anglii? Pokud odpověď zní ano (ale klidně i ne), je tato knížka možná právě pro vás.
cestopisy

Stará dobrá Anglie aneb Poslední vandr

133 Kč
118 Kč
Vzpomínky námořníka 3. - 11%
Příběh kapitána někdejší Československé námořní plavby a Československé plavby dunajské na sklonku jeho kariéry, kdy se po létech v nemilosti normalizačních politických kádrů mohl po roce 1989 opět vrátit na velitelský můstek velkých lodí.
cestopisy

Vzpomínky námořníka 3.

287 Kč
255 Kč
Cesta k branám Damašku východní Afrikou
(3x)
Kniha přináší strhující příběh mladého páru, který stopem a pěšky procestoval celou Afriku během unikátní cesty trvající dva roky. Živý popis krajního dobrodružství střídají pasáže hlubšího zamyšlení na hranici evropského chápání a leckdy i za ní.
cestopisy
Ukázky

Cesta k branám Damašku východní Afrikou

152 Kč
Na ostrově pirátů - 11%
„Na ostrově pirátů“ je čtvrtou knihou edice „Plavby za dobrodružstvím“. Je plna příhod a zážitů z plavby z ostrůvku Taboga na proslulý ostrov pirátů – Isla del Coco. Je zajímavým pokračováním mé první sólo plavby kolem světa.
cestopisy

Na ostrově pirátů

441 Kč
392 Kč
Se Sněhurkou kolem světa 2 - 11%
Úžasná plavba plachetnice Sněhurka pokračuje. Ve druhém díle spolu se svým kapitánem zamíří přes Atlantik do Karibiku a Střední Ameriky.
cestopisy

Se Sněhurkou kolem světa 2

314 Kč
279 Kč
Jak jsem dobýval Ameriku - 11%
Skutečný příběh Českého nelegálního pracovníka v USA. Co všechno se může přihodit a pokazit a jak se toho pokud možno vyvarovat, vám kniha napoví. Dokonce zavítáte i do amerického vězení.
cestopisy

Jak jsem dobýval Ameriku

134 Kč
119 Kč
Lyžníci v Karibiku - 11%
Kniha je zcela netradičním pohledem dvou mladých cestovatelů – dobrodruhů - do nám málo známých oblastí jednoho z nejkrásnějších koutů světa
cestopisy

Lyžníci v Karibiku

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 165 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 17 > >>