Nejprodávanější hudba - prosinec 2021

Noční obraz
Vladimír Mišík, jehož poslední deska Jednou tě potkám získala šest cen Anděl a zaznamenala vynikající ohlasy, vydává v září 2021 nové studiové album s názvem Noční obraz.

Noční obraz

670 Kč
Isa/ Limited Edition
Zaz patří k nejpopulárnějším zahraničním interpretům u nás, vydání její desky ISA bylo nepochybně jednou z událostí podzimu 2021.

Isa/ Limited Edition

575 Kč
Adele 30
30 je čtvrté studiové album anglické zpěvačky a skladatelky Adele, vydané 19. listopadu 2021 u Melted Stone a Columbia Records.

Adele 30

764 Kč
Maneki Neko
Třetí album kapely Mirai na vinylu!

Maneki Neko

557 Kč
Hradišťan & Spirituál Kvintet & Dagmar Pecková
(1x)
Mimořádné spojení třech výrazných pilířů české hudební scény. 2CD se záznamem koncertu ve Švandově divadle v Praze. Poslední koncert z úspěšné a beznadějně vyprodané šňůry patnácti koncertů po celé České republice v roce 2019.

Hradišťan & Spirituál Kvintet & Dagmar Pecková

359 Kč
The Best Of Miro Žbirka
Miro Žbirka rekapituluje své více než čtyřicetileté úspěšné působení na hudební scéně. Výsledkem je výběrové album The Best Of Miro Žbirka.

The Best Of Miro Žbirka

386 Kč
Voyage
ABBA, nejúspěšnější popová skupina všech dob, oznámila, že se poprvé po čtyřiceti letech vrací se sérií koncertů, na které uvidíme digitální Agnethu, Björna, Bennyho a Anni-Frid s desetičlennou kapelou v londýnské ABBA aréně postavené pro tento účel.

Voyage

800 Kč
Raise The Roof
Robert Plant a Alison Krauss navazují na svou spolupráci z roku 2007, kdy vydali ceněné album Raising Sand.

Raise The Roof

854 Kč
Strážce klidu Vol. 1
Strážce klidu Vol. 1 je prvním sólovým albem Romana Holého. Představuje se na něm vůbec poprvé také jako (hlavní) zpěvák a textař.

Strážce klidu Vol. 1

764 Kč
Churches
Churches je šesté album americké zpěvačky a skladatelky LP. Album obsahuje singl Goodbye, který je doprovázený videoklipem.

Churches

557 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 271 položek
1 2 3 .. 28 > >>