Nejprodávanější tituly - prosinec 2021
hudba

Ej, ženy, ženy, poradteže mi
Melodie z moravsko-slovenského pomezí, především z Horňácka a Kopanic, ozvláštňuje hudebně zdařilé aranžmá Petra Pavlince a Miroslava Kolacii, muzikantsky precizní provedení souboru Musica Folklorica a citlivý, emotivní projev zpěvačky Veroniky Malatincové.
hudba

Ej, ženy, ženy, poradteže mi

224 Kč
Kalná
Ladě svou hudbou podtrhují rockové písničkářství, ze kterého je cítit blues – kapela, která žánry posunuje dál. Parta sdružená okolo charismatického zpěváka a básníka Michaela Kubesy nenabízí nějaké vymazlené trendy pozlátko, ale spíše syrovost život
hudba

Kalná

359 Kč
Lipa 68
Peter Lipa, renomovaný slovenský umělec, ve svých 68 letech vydává své dlouho očekávané CD a LP s názvem Peter Lipa ´68 . Po velmi úspěšném platinovém CD Lipa spieva Lasicu, přichází s novým multižánrovým albem.
hudba

Lipa 68

314 Kč
Tři čuníci
Reedice alba Tři čuníci Jarka Nohavici z roku 1994.
hudba

Tři čuníci

485 Kč
Vzduchoprázdniny
Jemná, hravá a poetická, taková je tvorba Karla Plíhala – podpořená famózním kytarovým uměním. Valčíky, blues, latinskoamerické rytmy, swing i typické náladovky, hrané nezaměnitelnými zvětšenými a zmenšenými durovými akordy.
hudba

Vzduchoprázdniny

269 Kč
Platinum Collection
Hudební lahůdka, písně v provedení Ondřeje Havelky!
hudba

Platinum Collection

386 Kč
Unplugged In New York
Akustické vystoupení Nirvany pro MTV z roku 1994 na LP. Reedice 2011.
hudba

Unplugged In New York

800 Kč
Wish You Were Here
9. album legendární Oxfordské kapely z roku 1975 v remasterované verzi.
hudba

Wish You Were Here

314 Kč
Dirty
Anglicky zpívané melodické rockové písničky se opírají o výbornou sehranost kapely a uhrančivý projev a vokál jedné z nejlepších rockových zpěvaček v ČR. Talentovaná rocková čtveřice Nil s výbornou Hankou Kosnovskou.
hudba

Dirty

224 Kč
Jananas
Skupina, kterou si nespletete. Jananas nabourává veškeré folkové stereotypy, do stojatých vod českého folku přináší nové prvky. Nabízí silné melodie, netuctové aranže a především osobité české texty.
hudba

Jananas

224 Kč
Zobrazuji 241 - 250 z 266 položek
<< < 1 .. 23 24 25 26 27 > >>