Nejprodávanější Kniha - prosinec 2021
erotika

Hořím pro tebe
(4x)
Jackson jako jediný dědic bourbonské dynastie ví, jaké o něm kolují zvěsti. Pravda je ovšem mnohem pochmurnější. Aby si zajistil dědictví, musí se oženit, a svobodomyslná přidrzlá Bianca se pro ten účel skvěle hodí. Nebo si to alespoň myslel…
erotika

Hořím pro tebe

359 Kč
Jen o trochu víc
Stella během jediného dne ztratí milence, práci i domov.
erotika

Jen o trochu víc

359 Kč
Nahota k prodeji
(3x)
Čtenář se ocitá v kůži mladého muže, který i přes nepřízeň osudu touží po lásce. Zrazen tou nejbližší hledá útěchu v posteli jiných žen.
erotika

Nahota k prodeji

224 Kč
Nevhodné!
(1x)
Stačilo jedno žhavé video pořízené na dovolené s přáteli a Ireland Saint Jamesové přišla domů výpověď pro nevhodné chování. Po devíti letech, kdy dřela dnem i nocí, aby se na svou pozici dostala, nestála firmě ani za osobní rozhovor.
erotika

Nevhodné!

269 Kč
Tráva
(2x)
Svého bývalého manžela Sheila už nikdy nechtěla vidět, takže ji nemile překvapilo, když se zřítil s letadlem do močálů na jihu Georgie a musela ho jít identifikovat. Ještě více ji překvapilo, co si s sebou přivezla z márnice.
erotika

Tráva

251 Kč
Za hranou
Olivia Bridgeová byla vždy vzorná dívka – dobré známky ve škole, dobří přátelé a dobrá práce, kterou jí zařídili její bohatí rodiče. Právě ve chvíli, kdy chce konečně začít žít po svém, ocitá se mezi dvěma muži.
erotika

Za hranou

314 Kč
Znám tě?
Zuzanin život je kolotoč práce, povinností a strachu. Sama vychovává tříletou holčičku Pepper, se kterou žije na ostrově. Společnosti lidí se straní. Mužům se pak vyhýbá zcela záměrně.
erotika

Znám tě?

267 Kč
Život je boží
(1x)

Lehce erotický deník mladého muže. Česko-anglický zrcadlový text pro mírně pokročilé.

Filip je mladý začínající učitel. Bydlí v moderním bytě na kraji malého města se svým psem Aronem. Před nedávnem se s ním rozešla přítelkyně Eliška. Naštěstí

erotika

Život je boží

314 Kč
30 dní touhy
(1x)
Kniha Třicet dní touhy je erotický román o mladé vdově Alysse, které manžel těsně před smrtí věnoval třicet karet s různými erotickými úkoly. Rob si přeje, aby jeho milovaná po jeho smrti tyto úkoly postupně plnila.
erotika

30 dní touhy

314 Kč
Anděl
Žádná stopka neochrání srdce Slavná autorka erotických románů a vyhlášená profesionální domina Nora Sutherlinová udělá něco, s čím nikdo nepočítá: uchýlí se na venkov.
erotika

Anděl

89 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 32 položek
<< < 1 2 3 4 > >>