Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021
společenské vědy

Čas proměn - 20%

Vzpomínky na neopakovatelnou dobu… a na nás samotné Novinář Mark Baker měl možnost sledovat poslední roky komunistického režimu, listopadovou revoluci a počátky nového systému zblízka – a zažil věci, které jsou dnes stěží představitelné.

společenské vědy
Ukázky

Čas proměn

279 Kč
223 Kč
Jako člověk - 20%
V katastrofických filmech bývá konflikt mezi lidmi a inteligentními stroji líčen jako nevyhnutelný, navíc s deprimujícím výsledkem. Stuart Russell v této přelomové knize tvrdí, že se takovému scénáři můžeme vyhnout .
společenské vědy
Ukázky

Jako člověk

249 Kč
199 Kč
Vzpoura deprivantů - 20%
(2x)
Kniha je určena všem lidem zajímajícím se o zlo ve společnosti - autoři se pokoušejí pochopit, proč jsou někteří lidé zrůdy, bez ohledu na to, zda se chovají kriminálně, nebo zákonu unikají a jsou z nich lidé někdy nesmírně mocní, bohatí - a oblíbení.
společenské vědy
Ukázky

Vzpoura deprivantů

199 Kč
159 Kč
Big data a umělá inteligence pro manažery - 20%
Publikace uvádí čtenáře do atraktivního tématu Big data a umělá inteligence. Populárně naučnou formou a s humorným nadhledem provádí výklad základní terminologie, vysvětluje na příkladech fungování nejběžnějších metod a postupů...
společenské vědy
Ukázky

Big data a umělá inteligence pro manažery

329 Kč
263 Kč
Deset let s Václavem Havlem - 20%
(3x)
Ladislav Špaček pracoval v letech 1992-2003 jako mluvčí prezidenta Václava Havla. Ve své knize vzpomíná léta strávená po boku Václava Havla, na zážitky z četných prezidentových zahraničních cest, jeho vztahy se světovými státníky a politiky, domácí cesty, vztahy mezi V. Havlem a V. Klausem, Havlovy zápasy s nemocemi, obě dvě prezidentovy manželky nebo vztahy prezidenta s médii.
společenské vědy
Ukázky

Deset let s Václavem Havlem

249 Kč
199 Kč
Druhá derivace touhy I - 20%
(1x)
Úvahy ekonoma Tomáše Sedláčka se ohlíží za událostmi nabitým desetiletím. Jedná se o jednu z nejdelších a nejsouvislejších sérií úvah v českém teritoriu, která ukazuje autorovu názorovou integritu a pestrost myšlenek...
společenské vědy
Ukázky

Druhá derivace touhy I

168 Kč
134 Kč
Prolomený kód života - 20%
(1x)
Když se Jennifer Doudnaová v šesté třídě jednou vrátila ze školy, našla na posteli ohmatanou paperbackovou knížku s názvem Dvoušroubovice, kterou jí tam táta nechal. Odložila ji stranou v domnění, že je to nějaká detektivka.
společenské vědy
Ukázky

Prolomený kód života

349 Kč
279 Kč
Druhá derivace touhy II. - 20%
Druhý díl trilogie úvah ekonoma Tomáše Sedláčka nad tématy a událostmi posledních let. Kniha nadčasově komentuje události, které se během našich životů dotýkaly nás všech.
společenské vědy
Ukázky

Druhá derivace touhy II.

168 Kč
134 Kč
Máme na víc - 20%
Rozhovor s ekonomkou Danuší Nerudovou, rektorkou brněnské Mendelovy univerzity, členkou KoroNervu a velmi aktivní osobností českého veřejného života, se týká nejen ekonomických témat, jako jsou daně a důchody, o nichž D. Nerudová dovede zasvěceně a přitom srozumitelně vyprávět, ale i otázek sociálních, jako je postavení ženy v české společnosti.
společenské vědy
Ukázky

Máme na víc

209 Kč
167 Kč
Průmysl lži - 20%
(18x)
Pokud také patříte k lidem, kteří přísahají na své kritické myšlení, vzdělání a zdravý selský rozum, je tahle kniha přesně pro vás. Přesvědčí vás, že nic takového vlastně neexistuje.
společenské vědy
Ukázky

Průmysl lži

159 Kč
127 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 180 položek
<< < 1 2 3 4 .. 18 > >>