Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021
osobní rozvoj

Zázračný úklid - 20%
(1x)
Poznejte originální umění, díky němuž se spolehlivě zbavíte nepořádku a náležitě si uspořádáte věci. Tato přesvědčivá knížka se právem stala ohromným bestsellerem po celém světě a vyšvihla se na první místo žebříčku New York Times. Proměňte svůj domov pomocí autorčiny inspirativní metody…
osobní rozvoj
Ukázky

Zázračný úklid

179 Kč
143 Kč
12 pravidel pro život - 20%
(5x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.
osobní rozvoj
Ukázky

12 pravidel pro život

278 Kč
222 Kč
Život na uzdě - 20%
(2x)
Paradox doby: zatímco společnost objektivně bohatne a životní úroveň i vzdělanost roste, lidé šťastnější nejsou. Problémů, s nimiž se dnes potýkáme, naopak přibývá, a spolu s tím stoupá spotřeba antidepresiv, anxiolytik, alkoholu a drog, a také počet rozvodů, sebevražd...
osobní rozvoj
Ukázky

Život na uzdě

249 Kč
199 Kč
Základy BDSM pro začátečníky - 20%
(1x)
Příručka Základy BDSM pro začátečníky, psaná velmi čtivou a srozumitelnou formou autorkou, jež se dvacet let pohybuje v tomto pestrém světě, vám poskytne popis všech rolí, odlišných vztahů v BDSM, běžně používaných termínů a ještě mnohem více.
osobní rozvoj
Ukázky

Základy BDSM pro začátečníky

99 Kč
79 Kč
Maminko, nekřič! - 20%
Sotva vás někdo dokáže rozčílit tak jako vaše vlastní dítě.
osobní rozvoj
Ukázky

Maminko, nekřič!

254 Kč
203 Kč
Zatočte s nepořádkem - 20%
(1x)
Nepořádek kolem vás neznamená, že jste bordelář, ale vypovídá o tom, jaký člověk jste. Životní koučka Kerri Richardsonová k němu přistupuje zcela z jiného úhlu pohledu a vybízí, abyste ho přijali za svůj vlastní.
osobní rozvoj
Ukázky

Zatočte s nepořádkem

179 Kč
143 Kč
Jak žít dobrý život - 20%
Představte si, že takhle sedíte se starším (moudřejším) rodinným přítelem třeba v kavárně u šálku silného espressa, a jak už to tak chodí, stěžujete si mezi řečí na X, Y, Z: pracovní, srdeční či rodinné problémy, zdravotní, finanční, psychické ...
osobní rozvoj
Ukázky

Jak žít dobrý život

219 Kč
175 Kč
Normální šílenství - 20%
(1x)
Atlas duševního zdraví do každé domácnosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Normální šílenství

299 Kč
239 Kč
Myšlení, rychlé a pomalé - 20%
(3x)
Převratná a průkopnická kniha o fungování naší mysli, napsaná čtivě a srozumitelně jedním z největších a nejvlivnějších myslitelů současnosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Myšlení, rychlé a pomalé

379 Kč
303 Kč
Jak si dělat chytré poznámky - 20%
(1x)
Ze všech stran se na nás valí informace a všichni se v nich snažíme najít smysl. Zajímavé knihy, články, videa, podcasty, workshopy... a vy zrychlujete a kloužete po povrchu. Ukládáte si podněty „na později“, ale nikdy se k nim už nevrátíte.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak si dělat chytré poznámky

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 252 položek
<< < 1 2 3 4 .. 26 > >>