Nejprodávanější Kniha - prosinec 2021
druhá světová válka

Špion, jemuž nevěřili - 11%
(1x)
Kniha pamětí generála Františka Moravce zachycuje fascinující životní příběh československého důstojníka, jehož válečné osudy začaly v roce 1915 odvodem do rakousko-uherské armády.
druhá světová válka

Špion, jemuž nevěřili

224 Kč
199 Kč
Bratrstvo neohrožených - 11%
(4x)
Slavná literární předloha stejnojmenného televizního seriálu. Kniha vynikajícího historika sleduje osudy roty E armády USA od výcviku, vysazení v Normandii až po obsazení Hitlerova "Orlího hnízda".
druhá světová válka

Bratrstvo neohrožených

313 Kč
278 Kč
Svědkové z továrny na smrt - 11%
(5x)
Členové zvláštního židovského oddílu, známého jako „sonderkommando“, byli jedi­nými očitými svědky masového vraždění ve vyhlazovacím táboře Osvětim-Brzezinka. Jejich autentická svědectví se stala základem pro tuto knihu.
druhá světová válka

Svědkové z továrny na smrt

358 Kč
318 Kč
Dobrou noc, Osvětimi - Svědectví přeživších vězňů - 11%
(1x)
eden z vězňů během práce padne vysílením. Kápo ho utluče k smrti a nařídí Stefanovi vzít jeho ostatky na záda a odnést je do tábora, přičemž má ještě zpívat. „Nosím toho vězně již několik desítek let a nemohu ho donést…“ vzpomíná na svoji noční můžu
druhá světová válka

Dobrou noc, Osvětimi - Svědectví přeživších vězňů

305 Kč
271 Kč
Šumava 1938 - 11%

Publikace vydaná k 80. výročí Mnichovské dohody a okupace československého pohraničí přibližuje Šumavu a události roku 1938 pohledem ze strany tehdejšího nepřítele.

druhá světová válka

Šumava 1938

359 Kč
319 Kč
Dotek Anthropoidu - 11%
(2x)
Neobvykle koncipovaná kniha sestavená ze zpráv dobového tisku, policejních vyhlášek, výslechových protokolů gestapa a krátkých prozaických útvarů se touto kombinací snaží čtenáři přiblížit atmosféru protektorátu Čechy a Morava.
druhá světová válka

Dotek Anthropoidu

221 Kč
196 Kč
Kurt Knispel - Nejúspěšnější tankový střelec 2. světové války - 11%
Jako velitel tanku Tiger se ocital v ohnisku nejtěžších bojů. Na Kavkazu, na ruské frontě Sever, během operace Citadela, v kotli Čerkasy a mnoha dalších bitvách, ve kterých se rozhodovala válka, býval nasazený...
druhá světová válka

Kurt Knispel - Nejúspěšnější tankový střelec 2. světové války

287 Kč
255 Kč
Odstřelovačské eso - 11%

V této autobiograficky laděné knize Sutkus detailně popisuje své zážitky z války, založené na pečlivě vedených, téměř deníkových záznamech, i svůj pozdější život ve vyhnanství na Sibiři pod dozorem sovětských tajných služeb.

druhá světová válka

Odstřelovačské eso

251 Kč
223 Kč
Pannwitzova zpráva o atentátu na Heydricha - 11%
(1x)
Heinz Pannwitz, za války šéf oddělení pražského Gestapa, byl jmenován šéfem zvláštní komise pro vyšetřování atentátu. Jeho zpráva je tedy historicky nejcennějším dokumentem o všech okolnostech atentátu na Heydricha.
druhá světová válka

Pannwitzova zpráva o atentátu na Heydricha

143 Kč
127 Kč
Válka, která nemusela být... - 11%
Kniha uvádní důležité autentické dokumenty i jiné autentické události a materiály z let 1920-1945 jakož i osobní i písemné jednání taktéž citovaných bez zásahu do obsahu hlavně Churchilla,Roosevelta a Stalina a stanovisek dalších vedoucích osobností
druhá světová válka

Válka, která nemusela být...

198 Kč
176 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 58 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>