Nejprodávanější tituly - prosinec 2021
psi

Psi – příruční atlas
Přehledný a praktický atlas psů, upravený v menším „cestovním“ formátu, klade důraz na české prostředí a zahrnuje tradiční osvědčená plemena, popisuje podrobně vlastnosti psů a uvádí tipy na výcvik i zkušenosti českých chovatelů.
psi

Psi – příruční atlas

269 Kč
Trénink je v hlavě
Etolog a trenér zvířat RNDr. František Šusta se ve své nové knize vrací k tématu Jak se zvířata učí.
psi

Trénink je v hlavě

359 Kč
Od sebe!
Praktická příručka o tom, jak se vypořádat s agresí psa vůči jiným psům. Poradí vám, jak psího agresora přecvičit, jak se naučit rozlišovat různé druhy psí agrese a jak snižovat hladinu strachu u psa. A to vše samozřejmě pozitivními výcvikovými metodami.
psi

Od sebe!

179 Kč
Bára
(2x)
Lehké vyprávění pro potěchu všech, kteří mají rádi pejsky a jejich dobrodružství.
psi
Ukázky

Bára

269 Kč
Není pes jako pes
Autorka je dlouholetá chovatelka a cvičitelka psů s obsáhlou publikační činností z oblasti kynologie, přispívala do časopisů a autorsky se podílela na knize Kynologický výkladový slovník.
psi

Není pes jako pes

224 Kč
První pomoc pro psy
Srozumitelný a komplexní průvodce zdravím vašeho psího kamaráda obsahuje jasné a stručné instrukce pro řešení akutních situací i všeobecné rady, co dělat, aby byl váš čtyřnohý společník v optimálním zdravotním stavu.
psi

První pomoc pro psy

314 Kč
Řeč těla při výcviku psů
Praktická příručka se zaměřuje nejen na řeč psího, ale také lidského těla.
psi

Řeč těla při výcviku psů

233 Kč
Ten pravý pes pro vás
Pokud přemýšlíte o tom, že byste si pořídili nové štěně, kniha Ten pravý pes pro vás je ideální volba. Tento snadno uchopitelný průvodce po osobnostech více než 115 plemen vám pomůže s volbou dokonalého psího společníka.
psi

Ten pravý pes pro vás

359 Kč
Trénink pro úpravu chování
Nezáleží na tom, jestli je problémové chování vašeho psa způsobované strachem, frustrací nebo agresivitou – pokud štěká, vrčí, skáče, tahá nebo utíká, tahle kniha vám poradí, jak ho toho zlozvyku zbavit, a to účinnými...
psi

Trénink pro úpravu chování

449 Kč
Nejlepší hry se psem
Od teď už bude všechno jinak! Nuda a malé vytížení jsou passé. Hry se postarají o napínavou zábavu, zbystří smysly, zvýší inteligenci a udržují vašeho psa ve formě – ať už doma, nebo venku.
psi

Nejlepší hry se psem

269 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 34 položek
<< < 1 2 3 4 > >>