Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021
zdraví a výchova dětí

Mami, mám hlad - 20%
Docházejí vám nápady, co uvařit svému děťátku?
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Mami, mám hlad

305 Kč
244 Kč
Hovory s porodní bábou - 20%
(1x)
Kniha nabízí pohled na těhotenství a porod prostřednictvím rozhovoru se známou porodní asistentkou Ivanou Konigsmarkovou, která třicet let pomáhá přivést děti na svět.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Hovory s porodní bábou

128 Kč
102 Kč
Trauma očima dítěte - 20%
Základní pravda, kterou autoři v knize přinášejí, je, že dospělí mají nejprve věnovat pozornost vlastnímu emočnímu stavu, protože děti mohou uvolnit své napětí pouze v přítomnosti klidného, schopného a konejšivého dospělého.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Trauma očima dítěte

240 Kč
192 Kč
Diagnostika dítěte předškolního věku - 20%

Prověřte dovednosti předškoláků Publikace je určena především učitelkám MŠ a rodičům. Přináší návod, jaké oblasti vývoje u dítěte sledovat, co by dítě ve kterém věku mělo umět.

zdraví a výchova dětí
Ukázky

Diagnostika dítěte předškolního věku

299 Kč
239 Kč
Logopedie s Povídálkem - R - 20%
Publikace Logopedie s Povídálkem – R je určena rodičům, učitelům mateřských škol, speciálním pedagogům a logopedům. Děti předškolního a mladšího školního věku vede zábavnou formou k reedukaci obtížné hlásky R tak, aby se nácvik stal hrou a nenudil.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Logopedie s Povídálkem - R

149 Kč
119 Kč
Tereza, etiketa pro dívky - 20%
Tereza je obyčejná šestnáctiletá holka, která se seznámí na Facebooku s klukem o něco starším, a společně prožívají všechny situace, do kterých se dostávají mladí lidé jejich věku. Řeší svůj vztah, rozchody a návraty, ale i chování k rodičům, ke kamarádům, učí se základům chování v restauraci…
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Tereza, etiketa pro dívky

179 Kč
143 Kč
Jedineční lidé - 20%
Autismus se obvykle popisuje jako seznam nedostatků, mezi něž patří potíže se sociální interakci, komunikační problémy a chování opakované pořád dokola. Terapie založená na tomto pohledu se v prvé řadě snaží zbavit člověka autistických symptomů.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Jedineční lidé

198 Kč
158 Kč
Kéž by to naši četli - 20%
Každý rodič si přeje, aby jeho dítě bylo šťastné, a nechce to pokazit (tak jako to pokazili jeho rodiče!). Ale jak na to?
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Kéž by to naši četli

198 Kč
158 Kč
Zlobivé děti neexistují - 20%

Jak nastavit dětem hranice – a zůstat přitom jejich vzorem Vztekající se batole… To není ostuda ani chování, které si zaslouží trest. Jak ale prosazovat disciplínu, aby prospěla dítěti i jeho rodičům? Jak nastavit hranice?

zdraví a výchova dětí
Ukázky

Zlobivé děti neexistují

209 Kč
167 Kč
Logopedie pro nejmenší - 20%
Mnozí z vás by mezi slova logopedie a nácvik správné výslovnosti dali rovnítko, a nebylo by to špatně. Logopedie se však nezabývá pouze artikulací, ale také celkovým rozvojem komunikačních dovedností. A ty je možné začít trénovat již v raném věku, ideálně nenásilným a hravým způsobem.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Logopedie pro nejmenší

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 83 položek
<< < 1 2 3 4 .. 9 > >>