Nejprodávanější tituly - prosinec 2021
botanika

Lípy – vlídné i majestátní - 30%
Kniha Lípy – vlídné i majestátní představuje prostřednictvím příběhů a fotografií 85 pozoruhodných stromů s vůní domova, které odedávna rostou na mnoha místech naší země.
botanika
Ukázky

Lípy – vlídné i majestátní

448 Kč
314 Kč
Naslouchání mechu
Robin Wall Kimmererová vypráví příběhy mechů z pohledu vědy i tradiční moudrosti domorodých národů. Autorka poutavě spojuje vědecké poznatky s osobními postřehy a dává možnost nahlédnout do elegantně jednoduchého života mechorostů.
botanika
Ukázky

Naslouchání mechu

232 Kč
Bylinné čaje a esenciální oleje - 11%
(1x)
Začtěte se do receptů na bylinné odvary, výluhy a maceráty a řekněte jednou provždy stop každodenním neduhům.
botanika

Bylinné čaje a esenciální oleje

269 Kč
239 Kč
Evoluce všeho - 11%
(3x)
Svět, jak podrobně dokládá Ridley, je prostoupen nikým neplánovanou a neřízenou evolucí, která je zdrojem a motorem všeho důležitého nejen v přírodě, ale i ve společnosti; nové věci vznikají spontánně, v drobných a postupných přírůstcích.
botanika

Evoluce všeho

359 Kč
319 Kč
Poznejte stromy podle listů - 11%
Poznávat a určovat stromy je s touto příručkou docela snadné. Listy i jehlice stromů jsou zde vyobrazeny ve skutečné velikosti, takže stačí list položit na obrázek v knize, porovnat, a rychle a jednoduše přijdete na to, o který druh se jedná.
botanika

Poznejte stromy podle listů

269 Kč
239 Kč
Jedlé a jedovaté rostliny a plody
(1x)

Jedlé, nebo jedovaté? Jsme obklopeni nezměrným množstvím přírodní, nefalšované a zdravé potravy. Ale pozor: nezaměňte mezi planými rostlinami jedlé druhy s jedovatými!

botanika

Jedlé a jedovaté rostliny a plody

134 Kč
Průvodce přírodou na výlety - 11%
Díky tomuto průvodci se v přírodě dokážete jednoduše zorientovat a při svých toulkách možná poznáte i živočichy a rostliny, o nichž jste neměli ani zdání. Tu pestrost stojí za to objevovat.
botanika

Průvodce přírodou na výlety

358 Kč
318 Kč
Trávy - 11%
Trávy i traviny jsou okouzlující rostliny, i když to tak na první pohled nevypadá. Jejich předností není hýření barvami, tak obvyklé u květin nebo některých dřevin, ale kouzlo okamžiku a celkového pohledu.
botanika

Trávy

449 Kč
399 Kč
Andělský herbář - 11%
Na úspěch dvou herbářů navazuje autorka třetím herbářem. Třetí herbář však má jinou podobu a je zasazen do světa Andělských pohádek.
botanika

Andělský herbář

200 Kč
178 Kč
Mech - Z lesa do zahrady: průvodce skrytým světem mechu - 11%
Objevte magický svět mechu. Mech je všude kolem nás. Nejčastěji ho vídáme na vlhkých a stinných místech, můžeme ho najít ale i na těch nejneočekávanějších a nejodlehlejších místech od pouští až po Antarktidu.
botanika
Ukázky

Mech - Z lesa do zahrady: průvodce skrytým světem mechu

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 37 položek
<< < 1 2 3 4 > >>