Nejprodávanější tituly - prosinec 2021
geografie

Novodobí dobrodruzi
(1x)
Kniha Novodobí dobrodruzi představuje společenství nadšenců a nespoutaných duší, kteří cestují do nejodlehlejších končin světa od Islandu po Patagonii, u toho vymýšlejí originální špičkové oblečení či vybavení do přírody, a přitom mají neustále na paměti udržitelnost a společenskou odpovědnost.
geografie

Novodobí dobrodruzi

314 Kč
Poznávej svět – Evropa - 11%
Poznejte Evropu zblízka! Získáte přehled o všech evropských státech, zavedeme vás k významným kulturním památkám, na tajemná místa a k podivuhodným přírodním útvarům.
geografie

Poznávej svět – Evropa

224 Kč
199 Kč
Tajemství plzeňských vod
Kniha o plzeňských řekách, potocích, studánkách, rybnících a nádržích volně navazuje na předchozí dílo Jana Hajšmana Tajemství plzeňských kopců. Kniha představí jejich historii i současnost, stavby na jejich březích, události, které se tam staly.
geografie
Ukázky

Tajemství plzeňských vod

179 Kč
Řeky - 11%

Vydejte na vzrušující plavbu po životodárných řekách, mořích a oceánech naší planety. Voda je od nepaměti tajemným živlem. V podobě životodárných řek utváří krajinu a dává vzniknout civilizacím.

geografie

Řeky

449 Kč
399 Kč
Zlepšuji se v zeměpise - 11%
Zajímáte-li se o český i světový zeměpis a chcete se o něm dozvědět více, je tento pracovní sešit určen právě pro vás.
geografie

Zlepšuji se v zeměpise

179 Kč
159 Kč
Velké vymírání na konci křídy - 11%
(1x)
Vývoj života na Zemi nebyl pouhým sledem předurčených dějů a událostí. Život se v rozporu s některými názory nevyvíjel přímočaře a nesměřoval ke stále větší složitosti a dokonalosti.
geografie

Velké vymírání na konci křídy

260 Kč
231 Kč
Krkonoše - 11%
Krkonoše jsou z vědeckého hlediska jedním z nejprobádanějších pohoří České republiky a z fotografického snad tím nejvíce fotografovaným. V Krkonoších pracovali (a stále pracují) fotografové tak zvučných jmen jako Jan Nepomuk Langhans...
geografie
Ukázky

Krkonoše

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 17 položek
<< < 1 2