Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2021
Praha

Praha město žen - 11%
Minulost Prahy je dlouhá, barvitá a různorodá. Obsahuje významné události i pozoruhodné historické okamžiky, popisuje zásadní dějinné zvraty, bitvy, popravy a osudová rozhodnutí. Sleduje rodokmeny vladařů, šlechticů, válečníků, politiků i měšťanů...
Praha

Praha město žen

251 Kč
223 Kč
Psí vycházky 5 /Fenomén Vinohradská třída/ - 11%
Oproti předchozím vycházkám 1–4, které vedly historickým jádrem Prahy, začneme naše putování sice v centru, ale postupně se od něj budeme vzdalovat po Vinohradské třídě, která patří k nejdelším v Praze.
Praha

Psí vycházky 5 /Fenomén Vinohradská třída/

197 Kč
175 Kč
Chrám bez boha nad Prahou - 11%
(1x)
Kniha významného českého historika Jana Galandauera čtivě, ale současně zasvěceně přibližuje dějiny Národního památníku na Vítkově, tvořícího jednu z dominant Prahy.
Praha

Chrám bez boha nad Prahou

268 Kč
238 Kč
Pověsti staré Prahy - 11%
Soubor třiceti pověstí a legend, které se vztahují k nejznámějším místům hlavního města Prahy. Tato místa lze dodnes navštívit, a tak se kniha může stát současně i jakýmsi zábavným, atypickým průvodcem, který lze vzít s sebou třeba na procházku.
Praha

Pověsti staré Prahy

179 Kč
159 Kč
Praha - Prague - 11%
Právě vyšla obrazová publikace Praha - Prague. Je to obdoba titulu Česko krásné, Česko mé. Kniha obsahuje opět velkoformátové rozkládací fotografie a mnoho dalších z našeho hlavního města. Popisy míst jsou dvojjazyčné - česky a anglicky.
Praha

Praha - Prague

404 Kč
359 Kč
Pražské hřbitovy - Olšanské hřbitovy V. /1. díl - 11%
(1x)
Čtvrtý díl velké řady o pražských hřbitovech mapuje pátý sektor Olšanských hřbitovů. Obsahuje medailonky a osobní údaje známých i zapomenutých osobností pohřbených na tomto sektoru největšího pražského hřbitova.
Praha

Pražské hřbitovy - Olšanské hřbitovy V. /1. díl

261 Kč
232 Kč
Slavné stavby v Praze – Troji - 11%
Nová publikace z pera renomovaných autorů, vedených ing. arch. Petrem Krajči Vás provede Trojou, městskou částí Prahy s bohatou historií, pamětihodnostmi i moderní architekturou.
Praha

Slavné stavby v Praze – Troji

386 Kč
343 Kč
Zlomky z židovské Prahy - 11%
Kniha o židovské Praze, jejích památkách a především osobnostech, které tudy prošly, je pokusem zobrazit jednu z nejvýznamnějších, ale bohužel již zaniklých kultur, jež v minulosti tvořila nedílnou součást česko-německo-židovského společenství.
Praha

Zlomky z židovské Prahy

322 Kč
286 Kč
Praha, průvodce městem a jeho historií v arabštině - 11%
(1x)
Průvodce Prahou se nemůže se rovnat nákladným umělecko-historickým odborným publikacím. Má však jeden primát. Jako první u nás vychází kompletně v arabštině.
Praha

Praha, průvodce městem a jeho historií v arabštině

331 Kč
294 Kč
Zmizelá Praha-Nádraží a železniční tratě 2.díl - 11%
(2x)
Dokumentování změn, kterými v toku času procházejí železniční tratě, nádraží a zastávky.
Praha

Zmizelá Praha-Nádraží a železniční tratě 2.díl

324 Kč
288 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 25 položek
<< < 1 2 3 > >>