Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2021
poezie

Ztroskotanec na břehu atlantském
(1x)
Výbor z autorových starších, novějších i zcela nových básnických fantazií, esoterních spekulací a odvážných sentencí doplněných citací zakázaných románů.
poezie

Ztroskotanec na břehu atlantském

234 Kč
Plamen
Sbírka písňových textů, básní a deníkových záznamů Leonarda Cohena nazvaná Plamen sice vyšla až po autorově smrti, na jejím uspořádání se však velký kanadský písničkář a básník výrazně podílel.
poezie
Ukázky

Plamen

313 Kč
Udržuj svou ledničku plnou
Desítky písňových textů Jáchyma Topola z let 1979 až 2020 dosud nebyly edičně zpracovány a souhrnně vydány. Náročného edičního úkolu se ujal Petr Ferenc, který shromáždil všechny Topolovy písňové texty, roztřídil je, sestavil a doplnil diskografií.
poezie

Udržuj svou ledničku plnou

259 Kč
Bubásně
Výbor Bubásně z díla německého básníka Christiana Morgensterna vznikl ve spolupráci překladatelů Jany Pokojové a Jana Januly a ilustrátorky Karoliny Žitné.
poezie

Bubásně

224 Kč
Královo Pole
Poezie Karla Miloty je jedním z nejpodivuhodnějších básnických labyrintů, které u nás najdeme. Milota není básníkem pro každého. Jeho poezie není snadno dostupná: klade značný odpor jak rozumu, tak citu.
poezie

Královo Pole

179 Kč
Zimní palác
(2x)
Nejvýznamnější finský modernista nenapovídá, nenaznačuje, ale bez servítek předkládá čtenářům na stříbrném podnose shluky hlásek, myšlenek a obrazů.
poezie

Zimní palác

179 Kč
Kurt Gebauer - sny / básně / texty
Kurt Gebauer je sochař, malíř a fotograf. A občas také spisovatel. Proto vám přinášíme knihu jeho básní, snů a dalších textů, které osobně ilustroval. Součástí je také text Lenky Klodové, který vás nechá nahlédnout pod pokličku jeho učitelské dráhy.
poezie

Kurt Gebauer - sny / básně / texty

179 Kč
Magorské modlitby
(4x)
Ivan M. Jirous byl nejen duchovní vůdce undergroundu, vězeň, básník a magor, ale též velký modlitebník. Z Magorovy summy jsou vybrány nejlepší básně duchovní a seřazeny shora dolů: Nejprve Bůh ve třech podobách – Stvořitel, Vykupitel a Utěšitel.
poezie
Ukázky

Magorské modlitby

260 Kč
Usínací knížka
Udělejte svým dětem usínání ještě krásnější! Některé zavřou oči hned, jiným to trochu trvá. Všechny děti ale ocení, když se před spaním otevře knížka a něco hezkého se přečte.
poezie

Usínací knížka

233 Kč
Pandezie
Pandezie je svědectvím českých básníků a básnířek, které reflektuje nastalou pandemii, ale i to, jak nám vstoupila do každodennosti.
poezie

Pandezie

207 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 391 položek
<< < 1 2 3 4 .. 40 > >>