Nejprodávanější Kniha - prosinec 2021
světová

Smolná vteřina
(2x)
Komisaři Barbarotti a Backmanová z kriminální policie v Kymlinge tráví volné podzimní týdny na ostrově Gotland.
světová

Smolná vteřina

323 Kč
Žárlivost a jiné povídky
(6x)

Strhující sbírka napínavých příběhů od krále severské krimi.

Nevěra se nevyplácí a nakonec vždycky vyjde najevo. A když se vášeň proplete se žárlivostí, k pomstě zbývá už jen krůček. Dva úplně stejní horolezci bojují o krásnou řeckou servírku.

světová

Žárlivost a jiné povídky

332 Kč
Perník
(2x)
Příběh anglické učitelky Harriet Leeové a její šestnáctileté dcery Perdity se zprvu zdá být zcela všední. Čtenář se však brzy ocitne uprostřed surreálného víru vyprávění ...
světová
Ukázky

Perník

268 Kč
Dámský gambit
(13x)
Beth Harmonová se v osmi letech dostane do sirotčince. Není to harmonické prostředí, a malá Beth si najde dvě cesty k úniku: malé zelené pilulky, které děti dostávají „na uklidnění“, a ŠACHY.
světová
Ukázky

Dámský gambit

358 Kč
Mimochodem
(4x)
Slavný režisér ve svých pamětech nic neskrývá a jeho pohled na vlastní bouřlivé životní osudy nepostrádá humor. Popisuje dětství v Brooklynu, vypráví, jak se těžce protloukal jako komik, provede nás celou svou dlouhou režisérskou kariérou.
světová
Ukázky

Mimochodem

403 Kč
Spasitel
(7x)
Nové úžasné, napínavé meziplanetární dobrodružství od autora světového bestselleru Marťan. Ryland Grace zůstal jako jediný přeživší na zoufalé misi poslední naděje. Pokud selže, lidstvo zanikne. Je tu však drobný háček – Ryland to neví.
světová

Spasitel

134 Kč
Ve jménu Metody
(4x)
Kritikou i čtenáři vyzdvihovaná dystopie o zdravotní diktatuře vyšla v Německu pod názvem Corpus Delicti: Ein Prozess už v roce 2009. Tématem ale předběhla dnešek.
světová
Ukázky

Ve jménu Metody

268 Kč
Velká šance
(1x)

Greg Heffley a sport – jde to vůbec dohromady?<>

Školní sportovní den dopadne pro Grega naprostou katastrofou. Jen díky své mamce se rozhodne dát pohybu ještě jednu šanci… a trochu nečekaně se dostane do basketbalového družstva. Toho nejhoršího.

světová

Velká šance

224 Kč
Malíř duší
Falconesův román je fascinující výpravou do Barcelony dvacátého století, do doby, kdy nejen v katalánské metropoli vládla secese a dala tam vzniknout tolika unikátním stavbám, které obdivujeme dodnes.
světová
Ukázky

Malíř duší

583 Kč
Propast
(4x)
Je stará legenda horských vůdců o nadpřirozené síle shazující lidi do hlubin jenom strašidelná fáma, nebo obsahuje zrnko pravdy?
světová
Ukázky

Propast

268 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>