Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2021

Prázdniny v Česku
(2x)
Výlet za vším, co jste o Česku nevěděli.
Ukázky

Prázdniny v Česku

404 Kč
Slovenské století
(2x)
Kniha sleduje vývojový oblouk, jaký slovenská společnost opsala v letech 1918–1998, a dochází k závěru, že Slováci svůj historický čas nepromarnili. Slovenské století je knihou i o společných česko-slovenských dějinách.

Slovenské století

359 Kč
Gott
(4x)
Hvězda, mýty — a skutečnost. Největší popovou hvězdou v Československu byl Karel Gott — a v jistém smyslu jí v Česku zůstává dodnes. Jeho příběh však není tradičním vyprávěním o hudebním velikánovi.
Ukázky

Gott

449 Kč
Šikmý kostel 2
(15x)
S Barkou, Ludwikem, Julkou a dalšími hrdiny trilogie Šikmý kostel se setkáváme vzápětí poté, co jsme je v závěru prvního dílu opustili. Zatímco ve zbytku nově vzniklého Československa nastávají zlaté časy, v Karvinné - jak se nyní město jmenuje - se

Šikmý kostel 2

395 Kč
Odpoledne křesťanství
(1x)
Kniha Odpoledne křesťanství pojednává o proměnách víry v lidských životech i v dějinách a využívá k tomu metodu kairologie – teologicko-sociologické interpretace změn v oblasti náboženství, kultury a společnosti.

Odpoledne křesťanství

179 Kč
Prokletý kraj
(10x)
I temná minulost jednou vyjde na světlo. Jelení Horou se několikrát prohnaly dějiny plné nenávisti a zmaru. Vesnička ukrytá v pošumavských lesích dodnes není ideální místo k životu. Gerdu s dcerou k návratu sem přiměl jenom rozvod a nedostatek peněz.
Ukázky

Prokletý kraj

359 Kč
Tajemství
(4x)

Všichni občas potřebujeme někoho, kdo nás zachrání.

Napínavé vyprávění o lidech v horách a horách mezi nimi, které už nejde obejít, ale dá se z nich spadnout a dá se v nich ztratit. Stejně jako v té šílené spoustě tajemství, co si v sobě pečlivě

Ukázky

Tajemství

404 Kč
Vánoční prasátko
(5x)
Napínavá pohádka plná kouzel od autorky Harryho Pottera.

Vánoční prasátko

314 Kč
Sedm zákonů
(7x)
Jak civilizace vznikají, dosahují vrcholu a upadají.
Ukázky

Sedm zákonů

403 Kč
Civilizace
(1x)

Román Civilizace stojí na této hypotéze: Atahualpa, vládce Incké říše, se vylodí v Evropě Karla V. Habsburského. Jak to zde vypadá? Španělská inkvizice, Lutherovy reformy, rodící se kapitalismus.

Ukázky

Civilizace

358 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>