Nejprodávanější tituly - prosinec 2021
cestování

Okolí Českých Budějovic
Českobudějovicko náleží mezi turisticky velmi přitažlivé oblasti jižních Čech. Stojí zde nejen všeobecně známá a památná místa, ale také stovky dalších méně věhlasných.
cestování

Okolí Českých Budějovic

135 Kč
Plavba po Dunaji - 11%
Kniha popisuje dobrodružnou přes 1 000 Nm dlouhou plavbu začínající ve slovenském přístavu Patince s cílem v tureckém Istanbulu.Jejich zážitky jsou doplněny bohatou obrazovou dokumentací, praktickými mapkami i tabulkami s podrobnými informacem.
cestování

Plavba po Dunaji

179 Kč
159 Kč
Z Prahy do Štěchovic a Svatojanské proudy - 11%
(1x)

Reprint turistického průvodce nás přenese do roku 1905 na palubu pražského parníku a krásnou češtinou popíše dnes již zmizelou, nebo značně pozměněnou krajinu podél Vltavy z Prahy do Štěchovic.

cestování

Z Prahy do Štěchovic a Svatojanské proudy

116 Kč
103 Kč
Sahara
Výpravná obrazová kniha přináší poutavé vyprávění antropologa Jana Jelínka o životě, krajině a prehistorickém umění centrální Sahary. Text bohatě doplňují fotografie Michala Tůmy.
cestování

Sahara

842 Kč
Větrné mlýny v Čechách, na Moravě, ve Slezsku - 11%
Větrné mlýny se řadí mezi nejstarší technická zařízení. Typické jsou především pro Nizozemí, ale spoustu těchto ojedinělých staveb najdeme i v České republice. Každý mlýn má svou minulost, a někdy i dost dramatickou.
cestování

Větrné mlýny v Čechách, na Moravě, ve Slezsku

134 Kč
119 Kč
Dolní Berounka : mapa - 11%
Dekorativní kreslená vodácko-turická mapa dolní Berounky a okolí od Srbska po soutok s Vltavou u Lahovic, v měřítku 1:35 000 kreslíře Marko Čermáka.
cestování

Dolní Berounka : mapa

35 Kč
31 Kč
Jeseníky - Šumpersko a Králický Sněžník 9
Zcela přepracovaný, rozšířený (na úctyhodných 288 stran) průvodce nejvyšším moravským pohořím. Horské túry v oblasti Hrubého Jeseníku - Šerák, Červenohorské sedlo, Švýcárna, Praděd, Ovčárna, Petrovy kameny - nejkrásnější hřebenovka.
cestování

Jeseníky - Šumpersko a Králický Sněžník 9

80 Kč
Střední Berounka : vodácko-tábornická mapa - 11%
Dekorativní vodácko-tábornická mapa střední Berounky a okolí v oblasti od Skryjí přes Křivoklát, Zbečno až k Berounu v měřítku 1:45 000 od kreslíře Marko Čermáka.
cestování

Střední Berounka : vodácko-tábornická mapa

35 Kč
31 Kč
Outdoorový průvodce - Křivoklátsko a Český kras - 20%
Tento netradiční průvodce vás provede oblastí Křivoklátska a Českého krasu - dvěma významnými turistickými regiony v blízkém okolí hlavního města.
cestování
Ukázky

Outdoorový průvodce - Křivoklátsko a Český kras

139 Kč
111 Kč
Paraguay - 12%
(1x)
Brazílie a Paraguay očima jedenáctileté Češky n a prázdninách.
cestování

Paraguay

68 Kč
60 Kč
Zobrazuji 351 - 360 z 370 položek
<< < 1 .. 34 35 36 37 > >>