Nejprodávanější tituly - prosinec 2021
erotika

Uchvatitel - 20%
Představte si, že sedíte v zahradní restauraci. Slunce svítí, vychutnáváte si lahodnou kávu a najednou bum! Rána do hlavy něčím tvrdým, kovovým. Ohlédnete se, odkud zásah přišel. A hle, hrubián.
erotika
Ukázky

Uchvatitel

149 Kč
119 Kč
Justina - 11%
(1x)

Ikona erotické literatury spolu s legendou erotického komiksu! V osmnáctém století napsal proslulý markýz de Sade svůj příběh o prokletí dobrých mravů – příběh, který i přes své stáří vychází stále znova a je bezpečně schovaný v mnohých knihovnách.

erotika

Justina

404 Kč
359 Kč
Kniha o - 11%
(1x)
„KNIHA O“ je sbírka více než tří set erotických textů z pera spisovatelů uznávaných, zatracovaných i anonymních, bohatě ilustrovaná výtvarníky napříč staletími.
erotika

Kniha o

399 Kč
354 Kč
Nenasytná - 20%
SEX - je opět hlavním tématem další knihy autorky Jany Javorské. Jak se může stát z usazené manželky, která nezná nic jiného než nudu všedního života, zaměstnání, péči o rodinu a manžela, vášnivá a nenasytná milenka prahnoucí dnes a denně po sexu?
erotika
Ukázky

Nenasytná

129 Kč
103 Kč
Strašidelná vagina - 11%
(1x)
Je těžké milovat ženu, jejíž vagina je bránou do světa mrtvých…
erotika
Ukázky

Strašidelná vagina

206 Kč
183 Kč
Paměti Giacoma Casanovy 2 - 20%
Další neuvěřitelné příběhy Giacoma Casanovy, neudolatelného svůdce žen, milovníka sexu, hazardu, alkoholu, ale i vědění.
erotika
Ukázky

Paměti Giacoma Casanovy 2

89 Kč
71 Kč
Hříšné vášně - 20%
Hříšné vášně, dílo neznámého autora, pojednávají o skupině mladých aristokratů obojího pohlaví, kteří tráví kratochvilný čas na návštěvě u markýze v loveckém zámečku.
erotika
Ukázky

Hříšné vášně

50 Kč
40 Kč
Julietta čili Slasti neřesti - 20%
Hrdinka této Sadovy prózy je ženským zosobněním zla. Po odchodu z kláštera se na francouzském dvoře se stává temnou bakchantkou, která praktikuje surové sexuální násilí a libuje si v děsivých zločinech. Zlo je zde obsesí a ctnost je nelidsky trestána.
erotika
Ukázky

Julietta čili Slasti neřesti

50 Kč
40 Kč
Milostná růže - 20%
Milostná růže pojednává o zprvu nevinném hraběcím synovi, který je svými bratranci zasvěcován do erotických radovánek a který se následně rozhodne vytvořit si vlastní harém na svém bretaňském zámku.
erotika
Ukázky

Milostná růže

50 Kč
40 Kč
Paměti Giacoma Casanovy - 20%
(1x)
Giacomo Casanova toho stihl za svůj život tolik, že by to vydalo na životy desítek jiných mužů dohromady. S elegancí a vtipem popisuje všechny skvělé úspěchy i neúspěchy nejen milostné.
erotika
Ukázky

Paměti Giacoma Casanovy

89 Kč
71 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 80 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>