Nejprodávanější tituly - prosinec 2021
druhá světová válka

Anthropoid – The Czechoslovak Patriots´ Story - 20%
The book will mark the 75th anniversary of the drop of the Anthropoid group over the occupied territory of Bohemia & Moravia and the realization of the most important resistance act of the Second World War. ! 62 Mb !
druhá světová válka
Ukázky

Anthropoid – The Czechoslovak Patriots´ Story

390 Kč
312 Kč
Dotek Anthropoidu - 11%
(2x)
Neobvykle koncipovaná kniha sestavená ze zpráv dobového tisku, policejních vyhlášek, výslechových protokolů gestapa a krátkých prozaických útvarů se touto kombinací snaží čtenáři přiblížit atmosféru protektorátu Čechy a Morava.
druhá světová válka

Dotek Anthropoidu

221 Kč
196 Kč
Kurt Knispel - Nejúspěšnější tankový střelec 2. světové války - 11%
Jako velitel tanku Tiger se ocital v ohnisku nejtěžších bojů. Na Kavkazu, na ruské frontě Sever, během operace Citadela, v kotli Čerkasy a mnoha dalších bitvách, ve kterých se rozhodovala válka, býval nasazený...
druhá světová válka

Kurt Knispel - Nejúspěšnější tankový střelec 2. světové války

287 Kč
255 Kč
Doskočiště protektorát - 11%
Dramatické osudy parašutistů a českých odbojářů radikálně vyvracejí všechny zažité teorie o zbabělém českém národu, který umí jen ohýbat hřbet a za svobodu vůbec nebojuje. Tihle lidé bojovali a vsázeli to nejcennější!
druhá světová válka

Doskočiště protektorát

248 Kč
220 Kč
Odstřelovačské eso - 11%

V této autobiograficky laděné knize Sutkus detailně popisuje své zážitky z války, založené na pečlivě vedených, téměř deníkových záznamech, i svůj pozdější život ve vyhnanství na Sibiři pod dozorem sovětských tajných služeb.

druhá světová válka

Odstřelovačské eso

251 Kč
223 Kč
Pannwitzova zpráva o atentátu na Heydricha - 11%
(1x)
Heinz Pannwitz, za války šéf oddělení pražského Gestapa, byl jmenován šéfem zvláštní komise pro vyšetřování atentátu. Jeho zpráva je tedy historicky nejcennějším dokumentem o všech okolnostech atentátu na Heydricha.
druhá světová válka

Pannwitzova zpráva o atentátu na Heydricha

143 Kč
127 Kč
Válka, která nemusela být... - 11%
Kniha uvádní důležité autentické dokumenty i jiné autentické události a materiály z let 1920-1945 jakož i osobní i písemné jednání taktéž citovaných bez zásahu do obsahu hlavně Churchilla,Roosevelta a Stalina a stanovisek dalších vedoucích osobností
druhá světová válka

Válka, která nemusela být...

198 Kč
176 Kč
Blondi - 11%
Příběh o nečistokrevném německém ovčákovi, který byl věnován Adolfu Hitlerovi, a jeho osudech na jevišti Druhé světové války, je podobenstvím o odlišnosti, fanatismu a lidské zaslepenosti.
druhá světová válka

Blondi

206 Kč
183 Kč
Osvětimská knihovnice - 6%
(4x)
Příběhem literární Dity, jehož předlohou jsou vzpomínky skutečné, dnes osmdesátileté Dity Krausové, se vracíme k polozapomenuté historii rodinného tábora, který existoval v Březince od září 1943 do července 1944.
druhá světová válka

Osvětimská knihovnice

305 Kč
287 Kč
Se VII. sborem do šumavských Sudet - 11%
Tato fotografická kniha vyšla poprvé koncem r. 1938 a jejím propagandistickým posláním bylo zaznamenat dobu „velkých změn“ - okupaci území mezi Železnou Rudou a Českým Krumlovem wehrmachtem. Dnes je syrově nemilosrdným dokumentem česko-německé historie.
druhá světová válka

Se VII. sborem do šumavských Sudet

323 Kč
287 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 72 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>