Nejprodávanější tituly - prosinec 2021
hudba

Co je nového v hudbě
Co se děje na hudební scéně 21. století. Kniha Co je nového v hudbě přibližuje čas silných změn, který nastal od konce 90. let dvacátého století.
hudba
Ukázky

Co je nového v hudbě

216 Kč
Dagmar Pecková
(1x)
Jedna z nejvýraznějších, nejen pěveckých osobností poslední doby, Dagmar Pecková, si k blížícímu se životnímu jubileu nadělila knihu s podtitulem Šaty noty boty.
hudba

Dagmar Pecková

179 Kč
Když struny života zní
Kniha o Milanu Kašubovi – jazzmanu, pedagogovi, brněnské osobnosti, která v loňském roce oslavila 80 let – vznikla coby pocta této výjimečné muzikantské osobnosti.
hudba

Když struny života zní

261 Kč
Tváří v tvář
(1x)
Fascinující autobiografie Debbie Harry, zpěvačky světoznámé americké hudební skupiny BLONDIE, která řádila na světových pódiích koncem sedmdesátých a osmdesátých let. Bestseller americké knižní scény závěru roku 2019.
hudba

Tváří v tvář

531 Kč
Dějiny opery. Posledních 400  let.
(2x)

Dějiny opery zasvěceně rozebírají mnohá díla největších skladatelů, od Monteverdiho a Händela přes Mozarta a Verdiho až po Wagnera, Strausse, Pucciniho, Berga či Brittena.

hudba

Dějiny opery. Posledních 400 let.

898 Kč
Miro Žbirka – Zblízka
Životní příběh Miroslava „Mekyho“ Žbirky, jak jej z jeho vyprávění zaznamenal novinář Honza Vedral. Publikace, která mapuje jeden z nejúžasnějších příběhů československé populární hudby
hudba

Miro Žbirka – Zblízka

359 Kč
Šuplík plný Zappy - 70%
(1x)

Rozšířené vydání legendární knihy Petra Dorůžky po téměř dvaceti letech! Invenčně psaná umělecká biografie amerického hudebníka přibližuje a komentuje jeho tvorbu a názory. Doplněno o nové kapitoly. Bohatý fotografický doprovod, seznam literatury.

hudba

Šuplík plný Zappy

269 Kč
80 Kč
Visací zámek
Příběh rockové skupiny, která je skromná, ale nejlepší.
hudba

Visací zámek

211 Kč
Skladatelník
Spisovatelka Anna Novotná a ilustrátor Jiří Votruba vytvořili pomyslné dotazníky 55 nejslavnějších hudebních skladatelů a vznikl tak netradiční Skladatelník, kniha slovníkového typu pro dětského čtenáře přibližně od osmi let.
hudba

Skladatelník

314 Kč
Tak to bylo, tak to je... Járo, kakao!
Frontman kapely Tři sestry Lou Fanánek Hagen je výjimečná osobnost. Ačkoli tvrdí, že se nikdy nenaučil pořádně hrát na žádný nástroj a neumí zpívat, jsou mu ochotni naslouchat tisíce lidí. Fanánek je totiž bez nadsázky mistrem slova.
hudba

Tak to bylo, tak to je... Járo, kakao!

314 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 132 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 14 > >>