Nejprodávanější knihy - prosinec 2021
moderní svět a civilizace

Prepping aneb Buďte připraveni - 11%
Tato kniha se zabývá přípravou (preppingem) na různé zdraví, život nebo majetek ohrožující situace, které se v dnešní moderní době mohou v běžném životě objevit.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Prepping aneb Buďte připraveni

315 Kč
280 Kč
Druhá derivace touhy I - 11%
(4x)
Úvahy ekonoma Tomáše Sedláčka se ohlíží za událostmi nabitým desetiletím. Jedná se o jednu z nejdelších a nejsouvislejších sérií úvah v českém teritoriu, která ukazuje autorovu názorovou integritu a pestrost myšlenek...
moderní svět a civilizace

Druhá derivace touhy I

313 Kč
278 Kč
Ruka noci podaná - 11%
(1x)
Když cítíme obavy a zaženeme je, tak se vrátí v méně nápadné podobě, ale silnější. Pokud se začneme na krizi připravovat, kupodivu pocítíme ulehčení. Tato kniha je o rodinné přípravě na krizi, která možná nikdy nenastane.
moderní svět a civilizace

Ruka noci podaná

449 Kč
399 Kč
Práce - 11%
Proč vlastně pracujeme? Práce určuje náš osobní čas, formuje naši identitu a točí se kolem ní organizace celé moderní společnosti. Pracovat nebo si práci hledat je pro nás prý zkrátka přirozené.
moderní svět a civilizace

Práce

377 Kč
335 Kč
Hledání odpovědnosti - 11%
(1x)
Volné pokračování úspěšného knižního rozhovoru Karla Hvížďaly a Jiřího Přibáně Hledání dějin z roku 2018 se dotýká nejpalčivějších otázek současnosti. V Hledání odpovědnosti je řeč hlavně o etice a morálce, paradoxech moderní a postmoderní doby.
moderní svět a civilizace

Hledání odpovědnosti

306 Kč
272 Kč
Jako člověk - 11%
(1x)
V katastrofických filmech bývá konflikt mezi lidmi a inteligentními stroji líčen jako nevyhnutelný, navíc s deprimujícím výsledkem. Stuart Russell v této přelomové knize tvrdí, že se takovému scénáři můžeme vyhnout .
moderní svět a civilizace
Ukázky

Jako člověk

358 Kč
318 Kč
Tekutý život - 11%
(1x)
Tekutý život přispívá k rostoucí nerovnosti, nejistotě a nedůvěře. Současná, moderní společnost rezignovala na své sociální základy a stabilní, pevný řád transformovala do měkké a pružné formy v domnění, že tím dosáhne maximální otevřenosti.
moderní svět a civilizace

Tekutý život

350 Kč
311 Kč
Migrace a nesnášenlivost. Věčný fašismus - 11%
(4x)
Svazek z pera Umberta Eca zahrnuje dvě autorovy práce: Migrace a nesnášenlivost a Věčný fašismus. V první z uvedených prací najdeme část Ecovy přednášky přednesené v rámci sympozia uspořádaného ve Valencii na téma perspektivy třetího tisíciletí.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Migrace a nesnášenlivost. Věčný fašismus

178 Kč
158 Kč
Prolomený kód života - 11%
(2x)
Když se Jennifer Doudnaová v šesté třídě jednou vrátila ze školy, našla na posteli ohmatanou paperbackovou knížku s názvem Dvoušroubovice, kterou jí tam táta nechal. Odložila ji stranou v domnění, že je to nějaká detektivka.
moderní svět a civilizace

Prolomený kód života

449 Kč
399 Kč
Proč si nerozumíme - 11%
Náš úsudek je však až příliš často chybný a důsledky mohou být tragické, a to nejen pro nás, ale i pro naše okolí. Gladwellovy pečlivě vyargumentované názory možná čtenáři nebudou vždy příjemné, ale o to hlouběji k němu proniknou.
moderní svět a civilizace

Proč si nerozumíme

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 150 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 15 > >>