Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2021
romány

Věštba
(2x)
Jaký by byl váš život, kdybyste znali přesné datum své smrti? Je rok 1969 a po Lower East Side v New Yorku se rozkřikne, že přicestovala věštkyně, která dokáže každému přesně předpovědět den jeho smrti.
romány
Ukázky

Věštba

313 Kč
Slunečná 4
Přeneste se zpět na váš oblíbený statek s oblíbenými hrdiny a užijte si jejich životní příhody tentokrát v knižní podobě.
romány

Slunečná 4

323 Kč
Staré sídlo
Libby po smrti otce začne pracovat na fotodokumentaci oprav historického sídla Woodmont.
romány

Staré sídlo

359 Kč
To prší moře
(3x)
Napínavé psychologické drama jedné zdánlivě obyčejné rodiny, ve kterém autorka umožní čtenáři nahlédnout do křehkých duší, osudů a životů, které jsou tak podobné těm co žijeme.
romány

To prší moře

332 Kč
Malé ženy
Po letech vychází oblíbený příběh čtyř sester (romantické Mag, revoltující Jo, jemné Beth a zhýčkané Amy) zasazený do doby občanské války v Americe v letech 1861-1865, v překladu Jindřišky Smetanové.
romány

Malé ženy

268 Kč
Návrat
Trevor po dědečkovi zdědí chatu a zjišťuje, že ho to táhne do míst, kde prožil dětství. Vrátí se, protože chce vést jednoduchý život, ale ve skutečnosti to zas tak jednoduché není.
romány

Návrat

323 Kč
Zrcadlo
(1x)
Helena s Vladem žijí v takovém... obyčejném manželství. Bez větších konfliktů, ale i bez potřebné jiskry, která by mu dávala laskavost a hřejivost.
romány

Zrcadlo

296 Kč
Na smrt
(13x)
Román Na smrt je unikátní žánrový mix historické ságy, thrilleru a hororu.
romány
Ukázky

Na smrt

358 Kč
Řeka bohů
Nevídaná nádhera starověkého Egypta, země faraonů vybudované na zlatě a hynoucí chamtivými intrikami mocných, ožije díky barvitému vyprávění mimořádně talentovaného otroka Taita.
romány

Řeka bohů

404 Kč
Pohyby ledu
(5x)
Po lávce přes Vltavu běží třicetiletý novinář Miroslav Hammer, aby stihl slavnostní otevření nového skleníku v trojské botanické zahradě. Mezi hosty slavnosti se zatím proplétá tajemná dívka v černém.
romány
Ukázky

Pohyby ledu

269 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 151 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 16 > >>