Nejprodávanější Kniha - prosinec 2021
výchova a rodina

Vypadlá z hnízda - 11%
Mladí manželé Noëlovi měli už šest vlastních dětí, když se rozhodli, že by si rádi osvojili nějaké opuštěné dítě s postižením.
výchova a rodina

Vypadlá z hnízda

224 Kč
199 Kč
Tvoje dítě jako šance pro tebe - 11%
(2x)
Tvoje dítě.
Je konečně na světě... Jaká událost. Jako by svět byl najednou jiný, než byl dosud, čekáš snad zázrak, čekáš, že se stane NĚCO... Máš dítě...
Vše je nové a výjimečné.
výchova a rodina

Tvoje dítě jako šance pro tebe

252 Kč
224 Kč
Všechno o vašem dítěti - 11%

Velmi úspěšná kniha o dětech nového věku od Andrey Homolové vyšla poprvé v roce 2013 a maminky a matky ji nazývají biblí v péči o děti. Je nejobsáhlejší a nejpodrobnější knihou na téma vývoje dětí z duchovního hlediska.

výchova a rodina

Všechno o vašem dítěti

449 Kč
399 Kč
(Ne)Gramotný rodič - Jak uspět jako rodič - 11%
Knížka je pro všechny budoucí i stávající rodiče i další dospělé, protože jsme všichni i děti svých rodičů. Často ani nechápeme, co a proč se nám v životě děje.
výchova a rodina

(Ne)Gramotný rodič - Jak uspět jako rodič

329 Kč
292 Kč
Jak rozvíjet pohyb, emoce a smysly - 11%
Kniha, která rozvíjí a pomáhá. Hravý trénink pohybu, práce s emocemi a tříbení jednotlivých smyslů přispívají k všestrannému rozvoji dětí: zlepšují soustředění a obratnost, ale také podporují vznik nervových spojů potřebných pro budoucí čtení, psaní
výchova a rodina

Jak rozvíjet pohyb, emoce a smysly

206 Kč
183 Kč
Absorbující mysl - 11%
(1x)
Povrchní vykladači někdy tvrdí, že základem montessoriovského přístupu je ponechat dítěti naprostou volnost a nikterak ho neomezovat.
výchova a rodina

Absorbující mysl

341 Kč
303 Kč
Trénink empatie u dětí - 11%
Žijeme v době, která je plná podnětů, takže člověk neví, co má dělat dřív. Žijeme rovněž obklopeni násilím a nepochopením. Podle autorů této knihy je úkolem všech, kdo se podílejí na výchově dětí, pěstovat jejich schopnost spočinout v sobě...
výchova a rodina

Trénink empatie u dětí

89 Kč
79 Kč
Zrazený otcem - 37%
Kniha známého polského psychologa, psychoterapeuta, spisovatele a buddhisty Wojciecha Eichelbergera přeložená do češtiny se snaží nabídnout pomoc mužům, kteří vyrůstali bez mužských vzorů, a vylíčit v čem spočívá „zrada“ rodiče.
výchova a rodina

Zrazený otcem

158 Kč
99 Kč
Dědečku, ještě vyprávěj - 11%
(2x)

Titul je volným pokračováním úspěšné knihy pro děti Dědečku, vyprávěj. Malá Viktorka naslouchá pohádkám a příběhům, které ji učí základům etikety a pomáhají jí utvářet si pohled na svět kolem sebe.

výchova a rodina

Dědečku, ještě vyprávěj

269 Kč
239 Kč
Co, kdy a jak ve výchově dětí - 11%
(1x)

Kritické periody vývoje, těhotenství, první chvíle spolu, jak na školáky, pocit méněcennosti, výchova k odpovědnosti, strach a úzkost dětí. Prof. Matějček odpovídá na základní otázku: "Kdy je při výchově pro co vhodná doba a co kdy nepromeškat?"

výchova a rodina

Co, kdy a jak ve výchově dětí

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 76 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>