Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021

Srdce Evropy
Román Pavly Horákové nabízí pozoruhodný dialog dvou vyprávěcích hlasů, které dělí více než sto let...
Ukázky

Srdce Evropy

298 Kč
Dech
(1x)
Nádech, výdech a znovu. Zapomněli jsme tu nejpřirozenější věc na světě? Minimálně v posledních letech se zdá, že lidé jsou čím dál posedlejší zdravým životním stylem.
Ukázky

Dech

249 Kč
Úkol pro Popelku
Důvěra… Tu Monet cítila jak k Marcuovi, tak k celé jeho rodině. Ujali se jí, ale… nikdy pro ně nebyla více než nemanželská dcera milenky hlavy sicilského šlechtického rodu. Vášeň… Tu Monet začala teprve poznávat, když pochopila, že musí odejít.
Ukázky

Úkol pro Popelku

69 Kč
Neviditelní
(9x)
Před třiceti lety prosadila skupinka mocných Velký reset. Zdůvodnila ho tím, že je třeba zabránit chaosu, ničení planety, dát všem stejná práva a odstranit chudobu, neboť spravedlivé je, aby nikdo nevlastnil nic.
Ukázky

Neviditelní

199 Kč
Smlouva s Italem
„Chci s tebou mít dítě…“ Jako by Leonardův život nebyl plný zmatků i bez toho. Tajemný Cavalli se snaží zničit jeho firmu, když jen taktak nezničil firmu bratrovu, jejich otec se pokouší oběma svým synům – opět – ublížit...
Ukázky

Smlouva s Italem

69 Kč
Princovo tajné pokušení
Carol Marinelliová: Princovo tajné pokušení Přestože Antonietta byla smutná, bylo s ní Rafaelovi dobře. Nacházel s ní klid, obdivoval se její kráse… a věřil tomu, že by s ní mohl najít i štěstí…
Ukázky

Princovo tajné pokušení

69 Kč
Zákon neviny
(3x)
Michael Haller čelí závažnému obvinění: je podezřelý z vraždy svého bývalého klienta. Případ je přidělen soudci, který Hallera nemá příliš v lásce, protože se v minulosti úspěšně odvolal proti jeho rozsudkům...
Ukázky

Zákon neviny

249 Kč
Děti nade vše
(5x)
V thrillerově laděném románu Delphine de Vigan Děti nade vše nahlédneme do dvou odlišných světů. V prvním kralují hvězdy internetu a mezi nimi hrdinka příběhu Mélanie, kterou vidina slávy a zisku pomalu vzdaluje od jejích nejbližších a reality vůbec.
Ukázky

Děti nade vše

249 Kč
Ropa
(2x)

Kniha nabitá fascinujícími fakty a postřehy o „černém zlatu“, jež hýbe světovou mocenskou scénou Bez ropy by nebylo globalizace, plastů, běžné přepravy ani současné světové politické mapy. Je to životadárná tekutina moderního světa a zdá se, že ze závislosti na ní se lidstvo jen tak nevymaní.

Ukázky

Ropa

279 Kč
Loudavé vaření: Recepty pro pomalý hrnec
(2x)
Pomalu a lahodně! Sbírka receptů od populární food blogerky. Pomalý hrnec se stal miláčkem českých domovu – šetří čas, peníze i energii a pokrmy, které v něm zpracujete, neztratí nic ze své nutriční hodnoty. Své o tom ví i blogerka Barbora Charvátová alias Máma v kuchyni, která vám přináší nálož lahodně pomalých receptu.
Ukázky

Loudavé vaření: Recepty pro pomalý hrnec

299 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>