Nejprodávanější knihy - prosinec 2021
osobní rozvoj

Suchej únor - 11%
(3x)
Ve 28 příjemně odlehčených kapitolách představujeme alkohol ve všech jeho společenských rolích. Ať už je to spánek, sex, sport, práce, výchova dětí, zdraví, léčba, umění nebo alkohol za volantem.
osobní rozvoj

Suchej únor

359 Kč
319 Kč
Terapie Sebepoznáním - 11%
Kniha pojednává o lidské duši. O tom, jak je formována, jak se vyvíjí a kam směřuje. A shrnuje to, s čím se člověk setkává, rozhodne-li se vydat cestou sebepoznání.
osobní rozvoj

Terapie Sebepoznáním

297 Kč
264 Kč
Vědomí a realita - 11%
Dobrodružná cesta do nitra lidského vědomí vám představí tajemství mozku, možnosti využití psychedelik v léčbě a mnoho dalších témat včetně podstaty našeho vnímání smrti a času.
osobní rozvoj
Ukázky

Vědomí a realita

269 Kč
239 Kč
Kreativní zápisník - 11%
(10x)
Jestliže připustíte myšlenku, že kreativita je něco jako myšlenkový sval, který se dá cvičit, pak jste právě objevili skvělého trenéra! Tento zápisník je velice zábavný společník, jenž umí hravou formou rozvíjet kreativitu, uchovávat nejlepší nápady.
osobní rozvoj
Ukázky

Kreativní zápisník

293 Kč
260 Kč
Útulný domov - 11%
V této knize se dozvíte, jak si vytvořit jedinečný a osobitý domov.
osobní rozvoj

Útulný domov

323 Kč
287 Kč
Byznys etiketa a komunikace - 11%
Kniha Byznys etiketa a komunikace je určena všem, kteří chtějí dosáhnout úspěchu ve své profesi, ať už ve světě obchodu, financí, veřejné správy či politiky.
osobní rozvoj

Byznys etiketa a komunikace

449 Kč
399 Kč
Jak vést (zdánlivě) nemožné rozhovory - 11%
Tato kniha učí čtenáře, jak při vedení rozhovorů účinně argumentovat, jak smiřovat protichůdná stanoviska a nenuceně přesvědčovat konverzačního partnera.
osobní rozvoj

Jak vést (zdánlivě) nemožné rozhovory

269 Kč
239 Kč
Proces - 11%
Inspirace pro ty kreativní z nás, kteří se skrývají, vyčkávají nebo zažívají tvůrčí blok. Vaše práce pokulhává? Chcete se zbavit pocitu marnosti? Přejete si najít odvahu k realizaci a sdílení toho, co tvoříte? Potřebujete vyhecovat, povzbudit a na
osobní rozvoj

Proces

269 Kč
239 Kč
Vědomí vlastní hodnoty - 11%
Vlastní já, hodnota a vědomí – tato tři slova znamenají vnitřní přesvědčení, které je rozhodující pro způsob života a spokojenost člověka se svým životem i se sebou samým.
osobní rozvoj

Vědomí vlastní hodnoty

359 Kč
319 Kč
Proč si nerozumíme - 11%
Náš úsudek je však až příliš často chybný a důsledky mohou být tragické, a to nejen pro nás, ale i pro naše okolí. Gladwellovy pečlivě vyargumentované názory možná čtenáři nebudou vždy příjemné, ale o to hlouběji k němu proniknou.
osobní rozvoj

Proč si nerozumíme

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 459 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 46 > >>