Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021
všeobecné a ostatní

Tajemství krásy Korejek - 20%
Zdravou a zářivou pleť můžeš mít i ty!
všeobecné a ostatní
Ukázky

Tajemství krásy Korejek

254 Kč
203 Kč
Velmi osobní kniha o zdraví - 20%
(3x)

Jak dát tělu to nejlepší v dnešní uspěchané době? Tipy od nejvlivnější české expertky v oblasti zdravého životního stylu.  Jsme obyvatelé přepychové části Země. Máme dostatek vody a jídla. Můžeme studovat podle chuti a zájmů, většina z nás si vybírá, co bude v životě dělat.

všeobecné a ostatní
Ukázky

Velmi osobní kniha o zdraví

339 Kč
271 Kč
Keto Reset Dieta - 20%
Jen tři týdny stačí a bude z vás jiný člověk. Keto reset dieta vám totiž pomůže přeprogramovat vaše geny na původní tovární nastavení.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Keto Reset Dieta

329 Kč
263 Kč
Kondiční trénink ve sportovních hrách - 20%
Kniha je určena především trenérům týmů různých výkonnostních úrovní sportovních her, sportovcům a studentům tělovýchovných fakult i sportovních kurzů.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Kondiční trénink ve sportovních hrách

203 Kč
162 Kč
Šaman, mudrc, léčitel - 20%
Villoldo uvádí, že ústředním pojmem šamanského léčení je světelné energetické pole, jež má obklopovat naše fyzická těla. Učí nás vnímat a čistit otisky nemoci v tomto energetickém obalu a léčit tak sebe i druhé, stejně jako nemocím předcházet.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Šaman, mudrc, léčitel

225 Kč
180 Kč
Neonatologie - 20%
Publikace Neonatologie má ambice stát se základním manuálem péče o novorozence pro neonatology a rozšířit vzdělání dětských lékařů, porodníků a spolupracujících lékařů.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Neonatologie

80 Kč
64 Kč
Fyziologie a klinické aspekty pohybové aktivity - 20%
Stále více se šíří a potvrzuje poznání, že dostatek pravidelného a přiměřeného pohybu patří nejen k základním podmínkám zdraví, ale i k udržení dobré kondice. O tom, co je nejvhodnější pro každou věkovou kategorii, informuje tato kniha.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Fyziologie a klinické aspekty pohybové aktivity

240 Kč
192 Kč
Fermentujeme se Superkvašáky - 20%

Jak na fermentované potraviny k podpoře zdraví, silné imunity a energie Tato knížka je pro všechny, kteří se zajímají o své zdraví a chtějí si obohatit jídelníček o výživné a chutné fermentované potraviny.

všeobecné a ostatní
Ukázky

Fermentujeme se Superkvašáky

269 Kč
215 Kč
Harmonie těla a mysli - 20%
Naučte se naslouchat svému tělu a nezanedbávejte ho, nabádá nás mistr Osho v promluvách, jež jsou zaměřeny na harmonické propojení těla a mysli. Vnímání těla a láska k němu jsou základem fyzického i duševního zdraví a příjemného pocitu pohody.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Harmonie těla a mysli

159 Kč
127 Kč
I v nemoci si buď přítelem - 20%
Většina z nás se umí dobře postarat o své blízké, když mají problémy nebo zdravotní obtíže, zároveň se však v takové situaci neumí dobře postarat o sebe. Být sám sobě v nemoci přítelem neznamená, že bychom měli být sami sobě lékařem.
všeobecné a ostatní
Ukázky

I v nemoci si buď přítelem

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 83 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 9 > >>