Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021
medicína

Muzikoterapie v praxi - 20%
Kniha je určena všem zájemcům o obor muzikoterapie, tedy odborníkům i laikům. Kromě samotných muzikoterapeutů využijí poznatky z knihy jak lékaři a zdravotní sestry, tak především fyzioterapeuti, ergoterapeuti, logopedi i další terapeutické obory.
medicína
Ukázky

Muzikoterapie v praxi

339 Kč
271 Kč
Principy interpretace laboratorních testů - 20%
Po sedmi letech vychází přepracované vydání publikace, která si dala za cíl naplnit heslo „od obecné technologie uvažování nad laboratorním výsledkem ke konkrétní aplikaci v reálné klinické situaci“.
medicína
Ukázky

Principy interpretace laboratorních testů

591 Kč
473 Kč
Prospektivní bioetika - 20%
Bioetika, tedy kritická reflexe biomedicíny a biotechnologií, často dostává od společnosti zadání podobné „hasičskému sboru“: hasit, když hoří. Očekává se od ní, že řekne, jak řešit problém, který se akutně objevil.
medicína
Ukázky

Prospektivní bioetika

260 Kč
208 Kč
Spiroergometrie v kardiologii a sportovní medicíně - 20%
Poprvé v domácí literatuře v tomto rozsahu vychází komplexní monografie o metodě, která má uplatnění v kardiopulmonální diagnostice, kardiovaskulární rehabilitaci a ve sportovní medicíně.
medicína
Ukázky

Spiroergometrie v kardiologii a sportovní medicíně

842 Kč
674 Kč
TNM klasifikace zhoubných novotvarů - 20%
TNM klasifikace zhoubných novotvarů, osmé vydání poskytuje nejnovější, mezinárodně uznávané standardy k popisu a kategorizaci stadií nádorového onemocnění.
medicína
Ukázky

TNM klasifikace zhoubných novotvarů

199 Kč
159 Kč
Dětská paliativní péče - 20%
Kniha přináší pohled na multidisciplinární přístup k dětské paliativní péči a její rozvoj v ČR i v zahraničí. Cílem knihy je poskytnout informace o možnostech holistické péče o dítě s život limitujícím onemocněním.
medicína
Ukázky

Dětská paliativní péče

297 Kč
238 Kč
Elektrokonvulzivní léčba - 20%
Elektrokonvulzivní terapie (EKT) je biologická metoda léčby v psychiatrii, která byla poprvé v léčbě psychických obtíží aplikována před 80 lety. Její účinnost v léčbě řady závažných akutních duševních onemocnění nebyla dosud překonána.
medicína
Ukázky

Elektrokonvulzivní léčba

140 Kč
112 Kč
Eutanázie - 20%
Text je primárně určen studentům medicíny a sleduje schéma obvyklé v přednáškách z lékařské etiky (definice problému, argumenty, legislativa).
medicína
Ukázky

Eutanázie

220 Kč
176 Kč
Jídlo a proměna - 20%
Na jídlo a potraviny dnes projikujeme myšlenky, které už nemají nic společného s nutným zajištěním základních životních potřeb. Nenaplněné emoční či sexuální potřeby uspokojujeme jídlem, které je vždy po ruce.
medicína
Ukázky

Jídlo a proměna

169 Kč
135 Kč
Patofyziologie pro nelékařské směry - 20%
Čtvrté, upravené vydání učebnice určené pro studenty bakalářských směrů a nelékařských směrů magisterských, resp. inženýrských, jako základní text ke kurzům patofyziologie v těchto výukových programech.
medicína
Ukázky

Patofyziologie pro nelékařské směry

200 Kč
160 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 115 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 12 > >>