Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021
romány

Klíč - 20%
(2x)
Při obhlídce opuštěné nemocnice pro duševně choré objeví Sarah kufr pacientky, která zde pobývala před padesáti lety.
romány
Ukázky

Klíč

339 Kč
271 Kč
Matky - 20%

Dva páry. Jedno dítě. Nepředstavitelná volba. Oba páry chtějí toto dítě a přejí si dát mu život, jenž si zaslouží. Kdo by měl však opatrovnictví získat? Žena, která jej donosila, nebo žena, která je jeho biologickou matkou?

romány
Ukázky

Matky

249 Kč
199 Kč
Tři ženy a člun - 20%
Seznamte se s Eve, která se rozloučila se svou třicetiletou kariéru, aby našla svého svobodného ducha; se Sally, jež opustila svého lhostejného muže a dvě dospívající děti; a s Anastázií, vzdornou a nezávislou obyvatelkou člunu, která čeká na to, až ji někdo zachrání.
romány
Ukázky

Tři ženy a člun

209 Kč
167 Kč
Za pět let - 20%
(3x)
Dannie je špičková manhattanská právnička. Je ambiciózní, zvyklá uvažovat pragmaticky a žije spokojený a klidný život se svým přítelem Davidem, který ji právě požádal o ruku.
romány
Ukázky

Za pět let

229 Kč
183 Kč
Zač je života loket - 20%
Populární autorka řady úspěšných titulů se v této knize vrací do doby svého mládí. Svým typickým humorem líčí radosti i strasti při hledání partnera, svá manželství, jak „vydýchávala“ partnery, které si děti přivedly, svatbu syna a nezapomíná ani na výlety..
romány
Ukázky

Zač je života loket

179 Kč
143 Kč
Purpurový ibišek - 20%
(1x)
Silný román o emočních bouřích dospívání, pevných rodinných poutech a zářivém příslibu svobody.
romány
Ukázky

Purpurový ibišek

259 Kč
207 Kč
Ludmila z Poděbrad - 20%
Ludmila, nejmladší dcera krále Jiřího z Poděbrad, se stala loutkou v otcově sňatkové politice. Proti její vůli se rozhodl provdat ji za Vladislava Jagellonského, aniž by bral v potaz její lásku ke knížeti z Lehnice.
romány
Ukázky

Ludmila z Poděbrad

199 Kč
159 Kč
Staneš se mou další ženou - 20%
Rozvedená Nadia si užívá nabytou svobodu. Do života jí ale vstoupí Karim, zbožný muslim, který se do ní zamiluje a chce si ji vzít. To, že má už manželku a děti, zamilovaná Nadia neřeší.
romány
Ukázky

Staneš se mou další ženou

229 Kč
183 Kč
Tchyně - 20%
(2x)
Lucy svou tchyni poznala před pěti lety. Ačkoli se k ní Diana tehdy chovala přátelsky a zdvořile, Lucy okamžitě poznala, že nesplňuje její představy. I přesto se jí snažila vždycky zavděčit. Teď se našlo Dianino tělo a vedle něj dopis na rozloučenou.
romány
Ukázky

Tchyně

209 Kč
167 Kč
Dívka, žena, jiné - 20%
(1x)
Vítejte v Británii, jak ji ještě neznáte. Kniha Dívka, žena, jiné sleduje strhující osudy dvanácti britských žen na strastiplné pouti napříč uplynulým stoletím.
romány
Ukázky

Dívka, žena, jiné

289 Kč
231 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 118 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 12 > >>