Nejprodávanější hudba - prosinec 2021
folk a country

Bittová & Fajt - 11%
Reedice alba, které odstartovalo hvězdnou hudební karieru Ivy Bittové a stalo se přímo kultovní záležitostí. Spojení unikátního alternativně-rockového stylu bubeníka Pavla Fajta a tajemných houslí a expresivního zpěvu Ivy Bittové.
folk a country

Bittová & Fajt

224 Kč
199 Kč
Ej, ženy, ženy, poradteže mi - 11%
Melodie z moravsko-slovenského pomezí, především z Horňácka a Kopanic, ozvláštňuje hudebně zdařilé aranžmá Petra Pavlince a Miroslava Kolacii, muzikantsky precizní provedení souboru Musica Folklorica a citlivý, emotivní projev zpěvačky Veroniky Malatincové.
folk a country

Ej, ženy, ženy, poradteže mi

224 Kč
199 Kč
Tři čuníci - 11%
Reedice alba Tři čuníci Jarka Nohavici z roku 1994.
folk a country

Tři čuníci

485 Kč
431 Kč
Vzduchoprázdniny - 11%
Jemná, hravá a poetická, taková je tvorba Karla Plíhala – podpořená famózním kytarovým uměním. Valčíky, blues, latinskoamerické rytmy, swing i typické náladovky, hrané nezaměnitelnými zvětšenými a zmenšenými durovými akordy.
folk a country

Vzduchoprázdniny

269 Kč
239 Kč
Jananas - 11%
Skupina, kterou si nespletete. Jananas nabourává veškeré folkové stereotypy, do stojatých vod českého folku přináší nové prvky. Nabízí silné melodie, netuctové aranže a především osobité české texty.
folk a country

Jananas

224 Kč
199 Kč
Swell Season - 11%
Sólové album lídra The Frames, titulní instrumentálku složila Markéta Irglová. Album nese klasické poznávací prvky Hansardova autorského rukopisu, ale díky celkové náladě i výslednému zvuku dává nahlédnout do zatím neobjevených a o to zajímavějších zákoutí jeho bohaté hudební imaginace.
folk a country

Swell Season

359 Kč
319 Kč
Cestující v noci - 11%
Písničky, které mohou znít libě oušku folkem či i popem odkojených posluchačů.Nalezneme zde vkusné balady i nefalšované parodie, a také připomínku filmové hudby. Ten druh desky, kdy cítíte potřebu naslouchat, přemýšlet, přidat se.
folk a country

Cestující v noci

224 Kč
199 Kč
Při mně stůj - 11%
Písničkářka, harmonikářka a snad nejpřesněji šansoniérka Radůza, jejíž album Při mně stůj lze bez velkého váhání přiřadit k tomu nejlepšímu, co v české populární hudbě vzniklo.
folk a country

Při mně stůj

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 38 položek
<< < 1 2 3 4