Nejprodávanější tituly - prosinec 2021
učebnice

ABC hudební nauky - 11%
(1x)
Příručka přináší vedle všeobecné hudební nauky přehledně zpracovaný text z oblasti hudebních nástrojů, harmonie, kontrapunktu, akustiky a hudebních forem. Dále přináší souhrnné informace o dějinách hudby.
učebnice

ABC hudební nauky

266 Kč
236 Kč
První písanka pro předškoláky - 11%
Aby se vaše dítě naučilo správně a úhledně psát, je nutné rozvíjet jemnou motoriku ruky od útlého věku. Tato kniha obsahuje soubor různých zábavných cvičení pro malé děti se zajímavými úkoly pro procvičování ruky.
učebnice

První písanka pro předškoláky

89 Kč
79 Kč
Škola hry na sopránovou zobcovou flétnu I - 11%
Oblíbená škola hry na sopránovou zobcovou flétnu.
učebnice

Škola hry na sopránovou zobcovou flétnu I

225 Kč
200 Kč
Vyjmenovaná čtení o vlasti - 11%
Zajímavost této knihy spočívá v jejím způsobu zpracování vícero tematických oblastí. Na jedné straně předkládá dětským čtenářům místopisné informace formou turistického průvodce, včetně řady faktů z českých dějin a ze života lidí v dřívějších dobách.
učebnice

Vyjmenovaná čtení o vlasti

212 Kč
189 Kč
Dante Alighieri A1/A2 - 11%
Ponořte se s námi do životního osudu Danta Alighieriho.
učebnice

Dante Alighieri A1/A2

197 Kč
175 Kč
Fantastické psaní - 11%
Pojďme se společně rozepsat na žánrech, které mladé čtenáře baví. Ať už je to fantasy plné draků, magických předmětů a vrtošivých bohů nebo sci-fi, ve kterých se létá vesmírnými loděmi či ve vznášedlech, cestuje časem a vyjednává s roboty.
učebnice

Fantastické psaní

170 Kč
151 Kč
Mařenka už říká Ř - 11%

Bohatě ilustrovaná knížka dobře poslouží rodičům a učitelům k ověření úrovně výslovnosti a vyjadřovacích schopností mladších dětí.

učebnice

Mařenka už říká Ř

313 Kč
278 Kč
Maturita z českého jazyka a literatury - Didaktický test - 11%
Nová příručka, která žákům pomůže při přípravě na didaktický test. Poslouží zejména pro střednědobou a krátkodobou přípravu ve 4. ročníku.
učebnice

Maturita z českého jazyka a literatury - Didaktický test

152 Kč
135 Kč
Přečti mi pohádku - 11%
Knížka Přečti mi pohádku je plná klasických pohádek upravených pro nejmenší čtenáře. Najdeme mezi nimi Hrnečku vař, Otesánka, O koblížkovi, O neposlušných kůzlátkách, Sůl nad zlato či Kocour v botách. Na konci každé pohádky jsou návodné otázky, jak s
učebnice

Přečti mi pohádku

266 Kč
237 Kč
Škola zpěvu - 11%
Tato učebnice je určena pro děti, samouky, zpěváky žáky I. stupně sólového zpěvu na základních uměleckých školách a také pro jejich pedagogy. Písně slouží k zdokonalování pěvecké techniky, hudební představivosti a také k hlasové výchově.
učebnice
Ukázky

Škola zpěvu

261 Kč
232 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 561 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 57 > >>