Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021
osobní rozvoj

Odpojený muž - 20%
(1x)
Jak se mají mladí muži v dnešním světě? Mezinárodně uznávaný psycholog Philip Zimbardo ve spolupráci s kolegyní Nikitou Coulombovou ukazují, jak se mužnost ocitá v krizi.
osobní rozvoj
Ukázky

Odpojený muž

424 Kč
339 Kč
Od iluzí k lásce - 20%
(1x)
Krishnananda Thomas Trobe a jeho žena Amana Trobe i v této knize otevřeně předkládají cestu, která je vyvedla ze zajetí strachu a samoty, a dělí se o své niterné prožívání partnerského vztahu.
osobní rozvoj
Ukázky

Od iluzí k lásce

175 Kč
140 Kč
Nemoci pocházejí z emocí - 20%
Tato kniha vám vysvětlí, jak vzniká nemoc, a jak je důležité neplýtvat energií, ale tvořit. Pokud se někdo nechce vyléčit, je to jeho lenost. Stačí najít duchovní příčinu nemoci a člověk se zázrakem uzdraví.
osobní rozvoj
Ukázky

Nemoci pocházejí z emocí

270 Kč
216 Kč
Svobodná vůle - 20%
(2x)
Existence svobodné vůle je natolik přesvědčivá iluze, že lidé jednoduše odmítají uvěřit, že by tomu mohlo být jinak. Sam Harris ve své knize kombinuje poznatky neurovědy a psychologie, aby tuto iluzi s konečnou platností odmítl.
osobní rozvoj
Ukázky

Svobodná vůle

64 Kč
51 Kč
Cesta nespoutané ženy - 20%
(5x)
Po bestselleru Cesta pravého muže - knize, která pomáhá statisícům mužů po celém světě spojit se se svou podstatou, zorientovat se v sobě, v ženách, sexu, kariéře a poslání - mají konečně i české čtenářky v rukou překlad Deidovy "bible" pro ženy.
osobní rozvoj
Ukázky

Cesta nespoutané ženy

194 Kč
155 Kč
Dokonalý svůdce - 20%
Nemusíte být David Beckham ani George Clooney, aby vám krásné ženy ležely u nohou. Vše, co potřebujete, jsou tajné psychologické techniky a strategie, které najdete v této knize.
osobní rozvoj
Ukázky

Dokonalý svůdce

237 Kč
190 Kč
Byznys etiketa a komunikace - 20%
Kniha BYZNYS ETIKETA A KOMUNIKACE je určena všem, kteří chtějí dosáhnout úspěchu ve své profesi, ať už ve světě obchodu, financí, veřejné správy či politiky. Je nepostradatelná pro všechny, kdo komunikují s klienty či obchodními partnery, ať jde o manažery firem a úřadů, obchodní zástupce, agenty…
osobní rozvoj
Ukázky

Byznys etiketa a komunikace

349 Kč
279 Kč
Hledání - 20%
Deset obrazů býka Životní energie je věčnou záhadou. Odkud pramení? Co je jejím zdrojem? Těmito otázkami se lidé zabývají od nepaměti. Mistr Osho na ně odpovídá prostřednictvím zenového příběhu Deset obrazů býka.
osobní rozvoj
Ukázky

Hledání

179 Kč
143 Kč
Jak vést (zdánlivě) nemožné rozhovory - 20%
Tato kniha učí čtenáře, jak při vedení rozhovorů účinně argumentovat, jak smiřovat protichůdná stanoviska a nenuceně přesvědčovat konverzačního partnera.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak vést (zdánlivě) nemožné rozhovory

199 Kč
159 Kč
Nebojte se tmy - 20%
Všechna důležitá tajemství života jsou ukryta ve tmě Tma není pouhým protikladem světla. Světlo a tma jsou dvě strany jedné mince a hrají v lidském životě stejně důležitou roli.
osobní rozvoj
Ukázky

Nebojte se tmy

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 252 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 26 > >>