Nejprodávanější tituly - prosinec 2021
ženy

Hornické vdovy
(3x)
Víte, jaký je to pocit, když vám ze dne na den nepřijde domů manžel? Představte si, že vám odejde do práce zdravý člověk, že už nikdy nepřijde, že vás nikdy nepohladí, že se nikdy nepomilujete, že vás nechytne za ruku…
ženy
Ukázky

Hornické vdovy

305 Kč
Máme na vybranou
(5x)
Ve své knize, která je víc než jen memoárovou literaturou, nám Edith Egerová předkládá nejen napínavý a působivý příběh vlastního života, ale také inspirativní příběhy svých pacientů.
ženy

Máme na vybranou

359 Kč
Útěky – Lída Baarová
Čtenářsky vděčné vzpomínky talentované, obdivované, ale i nenáviděné české herečky, která se proslavila nejen svou krásou a filmovými rolemi, ale i vztahem s nacistickým ministrem propagandy Josephem Goebbelsem.
ženy
Ukázky

Útěky – Lída Baarová

239 Kč
Charlotta
(2x)

Masarykovi byli moderní pár. Oba byli velcí idealisté, přemýšliví, kosmopolitní. Rebelovali v oblasti náboženství, manželství i výchovy dětí. Ne všechno ale tehdejší společnost dokázala přijmout.

ženy

Charlotta

359 Kč
Josephine Bakerová
Fascinovala Picassa, Cocteaua, Le Corbusiera i Simenona. Ve třicátých letech se z ní stala první černošská hvězda světového věhlasu.
ženy
Ukázky

Josephine Bakerová

448 Kč
Kdo bojuje, vyhrává
(1x)
Skutečný příběh z pera mladičké bloggerky Jany Ryšánkové je osobním svědectvím o boji se zákeřnou nemocí.
ženy

Kdo bojuje, vyhrává

242 Kč
Voda, která hoří
(6x)
Obsáhlá vzpomínková kniha významné české psychoterapeutky v řadě kapitol a na desítkách unikátních fotografií přibližuje čtenářům celý její život plný mimořádných událostí a nevšedních setkání.
ženy
Ukázky

Voda, která hoří

494 Kč
Padá mi to z nebe - Pintířová Angelika
(1x)
Jak může přežít řeholnice v pasťáku? Jak se ošetřuje prezident? Jak hovořit o víře v dnešní době? Jaké to bylo, vstoupit za komunistů do tajné řehole? Může řeholní sestra sledovat MS v hokeji, pít pivo a být aktivní na Facebooku?
ženy

Padá mi to z nebe - Pintířová Angelika

287 Kč
Případ Pavlína
(5x)
Informace o dramatickém dětství a začátcích modelky a herečky Pavlíny Pořízkové můžeme nalézt v různých mediálních zdrojích zhruba od doby, kdy budoucí světové hvězdě bylo šest let. Dnes poprvé její příběh vychází v románovém zpracování.
ženy
Ukázky

Případ Pavlína

258 Kč
Božská Ada
(1x)
Román o geniální a nedoceněné matematičce Adě Lovelaceové, autorce prvního počítačového programu, líčí nejen její nevšední soukromý život od dětství poznamenaného přísnou výchovou matky i vztahem k nepřítomnému otci, jímž byl slavný básník lord Byron, až po bohatý společenský a profesionální život v první polovině 19. století ve viktoriánské Anglii.
ženy

Božská Ada

359 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 102 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 11 > >>