Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2021
ekonomie

Konec marketingu - 11%
Také máte nastudovanou řadu knih o marketingu, ale zjišťujete, že stávající postupy již nefungují?
ekonomie

Konec marketingu

314 Kč
279 Kč
Konflikty ve škole - 11%
Kniha Konflikty ve škole – od prevence k řešení je určena především pracovníkům škol a školských zařízení, kteří už mají dost neustálých nepříjemných mailů, schůzek a hovorů a chtějí konečně získat více času na skutečnou práci.
ekonomie

Konflikty ve škole

302 Kč
268 Kč
Nebojte se akcií 2. díl - 11%
Roční čistý výnos 22,7 % z investice do akcií je jen začátek cesty, kterou před vámi kniha Christiana Thiela rozkrývá. Dělá to vždy s nadhledem, lehkostí a humorem.
ekonomie

Nebojte se akcií 2. díl

269 Kč
239 Kč
Nepřátelé státu - Přátelé svobody - 11%
(1x)
Patří do knihovny každého svobodomyslného čtenáře.
ekonomie

Nepřátelé státu - Přátelé svobody

233 Kč
207 Kč
Neučebnice ekonomie - 11%

Každý den v novinách čteme, jak se vyvíjí inflace, jak posiluje či oslabuje koruna, že bitcoin je už na ústupu nebo že jeho cena naopak roste. Přijdou vám takové informace vytržené z širšího kontextu? Chtěli byste textům lépe rozumět? Právě pro vás je tato kniha! Cílem této publikace je přinést vhled do ekonomie běžného dne.

Autorka, držitelka ceny prof. Vencovského pro ekonomy do 35 let, v knize srozumitelně vysvětluje aktuální vývoj ekonomiky v České republice nebo třeba rozhodování o investicích do kryptoměn. Klade také důraz na to, abychom si své názory nevytvářeli na základě pocitů a emocí, ale logických vazeb. Nečekejte žádnou strohou učebnici, tato kniha vám odlehčenou formou konečně přiblíží vše, co jste chtěli dosud vědět o ekonomii.

ekonomie

Neučebnice ekonomie

215 Kč
191 Kč
Spotify - 11%
Vzpomínáte na dobu, kdy hudební průmysl krachoval? Na přelomu tisíciletí klesaly prodeje CD nosičů o miliardu dolarů ročně, hudba se sdílela z pirátských stránek a situaci nezachránil ani iTunes. Velké hudební společnosti byly v krizi.
ekonomie

Spotify

332 Kč
295 Kč
Staň se mistrem vyjednávání
Objevte 10 otázek, díky nimž vyjednáte cokoli!
ekonomie

Staň se mistrem vyjednávání

161 Kč
Uplatňování DPH u zvláštních režimů a specifických postupů
Kniha je určena pro všechny plátce, kteří při uplatňování DPH nepostupují podle běžného režimu – autobazary, obchodníci s uměleckými díly, poskytovatelé cestovních služeb, stavebních nebo montážních prací, bytová družstva a další.
ekonomie

Uplatňování DPH u zvláštních režimů a specifických postupů

134 Kč
Vymýšlej a bádej - 11%
V této sbírce spisů najdete jedinečné a originální myšlenky a nápady Jeffa Bezose, které během let poskytoval různým akcionářům a novinářům.
ekonomie

Vymýšlej a bádej

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 85 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 9 > >>