Nejprodávanější tituly - prosinec 2021
pop

Merci!
V rámci příprav oslavy devadesátky Hany Hegerové vznikl před rokem nápad sumarizovat její frankofonní repertoár. To téma se jí velmi zalíbilo a ráda s ním souhlasila. Osud rozhodl o tom, že letošní přípravné práce již mohli sledovat její potomci.
pop

Merci!

844 Kč
Michalbum
Michal Horák a jeho Michalbum zaručeně rozesměje a pobaví!

Zpěvák, skladatel a multiinstrumentalista, který kromě muziky stíhá také studium Pedagogické fakulty UK, platí za jednoho z nejvýraznějších představitelů písničkářské generace.
pop

Michalbum

374 Kč
Miluji tě
Ideální kompilace zamilovanych písní nejen k Valentýnu. Kombinace nejnovějších českých a slovenských písní z poslední doby a velkých hitů minulé dekády
pop

Miluji tě

188 Kč
Mohlo by tu být i líp
Jedno z nejúspěšnějších alb legendární autorské dvojice vychazí symbolicky v roce 20. výročí vydání i ve vinylovém formátu.P.Hapka, Jana Kirschner, Lucie Bílá, Magdalena Kožená, Jan Spálený,Hana Hegerová a další na unikátním albu.
pop

Mohlo by tu být i líp

467 Kč
Na správné cestě
Štefan Margita s vášní a naléhavostí v písních o lásce a naději.
pop

Na správné cestě

383 Kč
Najvidiekovatejší
"Vidiek Najvidiekovatejší" je najnovšia prierezová kompilácia kultovej slovenskej skupiny Vidiek. Kompiláciu zostavil stály spolupracovník vydavateľstva Opus Juraj Čurný, ktorý ju obohatil aj obsažným a zasväteným sprievodným textom.
pop

Najvidiekovatejší

665 Kč
Ôsmy svetadiel (40th Anniversary Edition)
Debutové album skupiny Elán vychází ke 40. výročí vydání, a to s novým analogovým mixem z původního 24 stopého záznamu.
pop

Ôsmy svetadiel (40th Anniversary Edition)

332 Kč
Sour
Sour je debutové studiové album americké zpěvačky Olivie Rodrigo. Vyšlo 21. května 2021 v rámci Geffen Records. Album napsala sama Rodrigo s producentem Danem Nigrem.
pop

Sour

800 Kč
V penziónu Svět
Návrat mimořádného alba dua H + H a výtečných hostů. Skladatel Petr Hapka a textař Michal Horáček připravili deset písní, našli pro ně ideální pěvecké interprety, doprovázené luxusním studiovým orchestrem.
pop

V penziónu Svět

527 Kč
Wonder - Limited Zine Version
Multiplatinový, Grammy nominovaný zpěvák a songwriter Shawn Mendes a jeho čtvrté studiové album.
pop

Wonder - Limited Zine Version

1 592 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 79 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>