Nejprodávanější tituly - prosinec 2021
rodina a dítě

Psychologické aspekty vzdělávání dospívajících - 11%
Publikace se primárně zabývá procesem socializace a rozvojem sociálních dovedností dospívajících v prostředí střední školy.
rodina a dítě

Psychologické aspekty vzdělávání dospívajících

251 Kč
223 Kč
S rukama na uších - 20%
(2x)
Autorka navazuje na svou knihu Maminko nezpívej. Opět s nadhledem zaznamenává zážitky a zkušenosti s výchovou postižených synů a pozornost věnuje i rodičům. Také vás starost o děti vyčerpává? Nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř.
rodina a dítě
Ukázky

S rukama na uších

99 Kč
79 Kč
Výtvarné hrátky napříč kontinenty - 20%
Hlavními průvodci didaktického textu zkušené pedagožky a výtvarnice jsou sedmiletý Patrik, pětiletá Darinka a jejich maminka. Všichni tři nejen rádi cestují, ale hlavně tvoří - nejrůznějšími technikami a z nejrůznějších materiálů.
rodina a dítě
Ukázky

Výtvarné hrátky napříč kontinenty

195 Kč
156 Kč
Cvičení pro hyperaktivní děti - 20%
Pohyb je základním principem živé i neživé přírody. Je projevem života a funkce lidského organismu. Je signálem i nositelem informací o procesech ve vnitřním prostředí lidského těla, ve vnitřních orgánech i o stavu mysli.
rodina a dítě
Ukázky

Cvičení pro hyperaktivní děti

149 Kč
119 Kč
Náš chlapeček – První album - 11%

"Uchovejte si vzpomínky na první (k)roky života svého miminka!" Uchovejte si vzpomínky na první (k)roky života svého miminka! Vlepujte fotografie a zapisujte zajímavé postřehy. Za pár let udělají radost nejen vám.

rodina a dítě

Náš chlapeček – První album

179 Kč
159 Kč
Neklidné a nesoustředěné dítě - 20%
Publikace by měla přispět k tomu, aby hyperaktivní děti přestaly být neřešitelným problémem - včasné a správné výchovné vedení hyperaktivního dítěte může nejen zmírnit problémy, které tyto děti mají, ale některým i předejít.
rodina a dítě
Ukázky

Neklidné a nesoustředěné dítě

271 Kč
217 Kč
Prvních 365 dní v životě dítěte - 20%
Ojedinělá a didakticky velmi cenná publikace dokumentující psychomotorický vývoj dítěte v prvním roce života. Původní publikace byla přeložena v 36 zemích světa. Předkládaná publikace obsahuje nový komentář ke zcela unikátním fotografiím.
rodina a dítě
Ukázky

Prvních 365 dní v životě dítěte

186 Kč
149 Kč
Rozvíjej se, děťátko... - 14%
Kniha rozvíjej se děťátko je určena pro všechny nastávající rodiče, rodiče s dětmi a odborníky, kteří sledují, ovlivňují nebo stimulují psychomotorický vývoj dítěte do 1 roku.
rodina a dítě

Rozvíjej se, děťátko...

464 Kč
399 Kč
Tělo, věda, stát - 6%
(1x)
Kniha se zabývá profesionalizací porodnictví v osvícenském období.
rodina a dítě

Tělo, věda, stát

338 Kč
318 Kč
Bylinky pro děti a maminky - 14%
(2x)
Knížka je určená pro všechny maminky, které chtějí používat dostupné přírodní prostředky pro zdraví své a svých dětí. Publikace je přehledná a především srozumitelná, zaměřuje se na využití fytoterapie a zdravé přírodní stravy v těhotenství, při kojení..
rodina a dítě

Bylinky pro děti a maminky

399 Kč
343 Kč
Zobrazuji 631 - 640 z 665 položek
<< < 1 .. 62 63 64 65 66 67 > >>