Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021
ostatní sporty

Osobní trenér III - 20%
Již třetí z řady velmi úspěšných titulů, ve kterých vám „osobní trenér“ pomáhá najít optimální pohybový režim. Tentokrát vám autor, zkušený trenér fitness, přináší komplexní pohled na cvičení a péči o vlastní tělo.
ostatní sporty
Ukázky

Osobní trenér III

123 Kč
98 Kč
Hry s míčem pro děti - 20%
K osvojování základních herních dovedností s míčem a taktických zásad jejich využití jsou pro děti nejzábavnější soutěživé varianty tzv. průpravných her.
ostatní sporty
Ukázky

Hry s míčem pro děti

149 Kč
119 Kč
Manuál obranné střelby - 20%
Pro všechny z vás, v jejichž životě hraje zbraň významnější úlohu, přinášíme jedinečnou publikaci, která vám pomůže dosáhnout takové úrovně znalostí a dovedností, aby zbraň co nejlépe posloužila účelu, pro který jste si ji pořídili.
ostatní sporty
Ukázky

Manuál obranné střelby

220 Kč
176 Kč
Osobní trenér - 20%
(1x)
Populárně napsaná příručka přináší přehled možností jak zlepšovat fyzickou kondici a formovat postavu ve fitness centru. Své konkrétní programy pro cvičení s různou intenzitou a cílovým zaměřením — hubnout, zvyšovat či udržovat kondici.
ostatní sporty
Ukázky

Osobní trenér

132 Kč
106 Kč
Sportovní tanec - 20%
Na našem trhu dosud nebyla žádná publikace, která by se důkladně věnovala tanečnímu sportu. Většina z nás se setkala s tanečními kursy, s výukou společenských tanců a se společenskou výchovou.
ostatní sporty
Ukázky

Sportovní tanec

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 55 položek
<< < 1 .. 4 5 6