Nejprodávanější hudba - prosinec 2021
ostatní

Bittová & Fajt
Reedice alba, které odstartovalo hvězdnou hudební karieru Ivy Bittové a stalo se přímo kultovní záležitostí. Spojení unikátního alternativně-rockového stylu bubeníka Pavla Fajta a tajemných houslí a expresivního zpěvu Ivy Bittové.
ostatní

Bittová & Fajt

224 Kč
Ej, ženy, ženy, poradteže mi
Melodie z moravsko-slovenského pomezí, především z Horňácka a Kopanic, ozvláštňuje hudebně zdařilé aranžmá Petra Pavlince a Miroslava Kolacii, muzikantsky precizní provedení souboru Musica Folklorica a citlivý, emotivní projev zpěvačky Veroniky Malatincové.
ostatní

Ej, ženy, ženy, poradteže mi

224 Kč
Kalná
Ladě svou hudbou podtrhují rockové písničkářství, ze kterého je cítit blues – kapela, která žánry posunuje dál. Parta sdružená okolo charismatického zpěváka a básníka Michaela Kubesy nenabízí nějaké vymazlené trendy pozlátko, ale spíše syrovost život
ostatní

Kalná

359 Kč
Heaven And Hell
Heaven and Hell je deváté studiové album anglické rockové skupiny Black Sabbath, vydané 25. dubna 1980. Je to první album Black Sabbath, které nazpíval Ronnie James Dio, jenž v roce 1979 nahradil původního zpěváka Ozzy Osbourna.
ostatní

Heaven And Hell

359 Kč
Koleda
Svátky zimního slunovratu jsou v těsné blízkosti katolických Vánoc. Obě tradice jsou součástí našich dějin a o prolínání těchto dvou tradic je deska Tomáše Kočka & Orchestru, album složené z koled oproštěných od všech komerčních pozlátek.
ostatní

Koleda

179 Kč
Master Of Reality (Deluxe)
(1x)
Reedice třetího alba kapely Black Sabbath z roku 1971.
ostatní

Master Of Reality (Deluxe)

359 Kč
MCH BAND 1982 - 1989
Souhrnné a kompletní vydání nahrávek Mikoláše Chadimy a jeho MCH Bandu z 80. let. V minulých edicích vždy chyběly některé skladby nebo byly s ohledem na hrací délku nosiče kráceny. Album "Feeling Fine..." zde vychází vůbec poprvé. Jde o komplet 6 CD
ostatní

MCH BAND 1982 - 1989

539 Kč
Při mně stůj
Písničkářka, harmonikářka a snad nejpřesněji šansoniérka Radůza, jejíž album Při mně stůj lze bez velkého váhání přiřadit k tomu nejlepšímu, co v české populární hudbě vzniklo.
ostatní

Při mně stůj

269 Kč
Staré slzy
Emoce, smutek, láska a víra jsou na albu Staré slzy uloženy v mnoha vrstvách a je opravdovým zážitkem poslouchat naši nejlepší interpretku romských písní vlastnící silný, emotivní, přesvědčivý, temný, hluboký, sametově zastřený hlas, jak jazzové a cikánské muzikanství jde báječně dohromady.
ostatní

Staré slzy

224 Kč
Black Point Totality Sampler I.
Sampler prezentuje z drtivé většiny nahrávky skupin, které po sobě nezanechaly jediné album a přesto ve své době byly významnými.
ostatní

Black Point Totality Sampler I.

169 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 64 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>