Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2021
kuchařky

Domácnosti našich babiček I
(4x)
Domácnosti našich babiček jsou skromným návodem ke zdravému nezávislému životu, prověřenému denodenní snahou generací žen vést důstojný a přirozený život v souladu s přírodou a svou přirozeností.
kuchařky

Domácnosti našich babiček I

385 Kč
Upečeno s láskou

"Nic neprovoní domov tak, jako s láskou upečené pečivo"

Pekařina je staré voňavé řemeslo, které dnes s radostí opět objevujeme. Ponořte se do světa domácího pečení a s ním spojených tradic.

kuchařky

Upečeno s láskou

359 Kč
Vegetariánská kuchařka
Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Neřídíme se přitom žádnou ideologií – spojovacím prvkem je radost z jídla a vaření.
kuchařky

Vegetariánská kuchařka

359 Kč
Polévky
První kniha Apetitu, která zahřeje Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy.
kuchařky

Polévky

359 Kč
Vše o uzení
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů.
kuchařky

Vše o uzení

232 Kč
Příběh čaje
(7x)
Velká obrazová publikace, v níž čtenář nalezne nespočet zajímavostí o čaji, o jeho barvité tisícileté historii a také o originální kultuře a filozofii, která je s ním spojena.
kuchařky

Příběh čaje

849 Kč
Jíme zdravě každý den
Jíst zdravěji a ještě si pochutnat? Není to žádná věda! A jde to i úsporně. Vařte s Jíme zdravě jednoduše, hravě a do 30 minut. V novém vydání nejpopulárnější kuchařky od Jíme zdravě na vás čeká 120 receptů řazených podle druhu jídla.
kuchařky

Jíme zdravě každý den

359 Kč
Chutně a rychle
Chcete vařit, ale nemáte moc času (kdo ho ostatně má)? Sáhněte tedy po nové knize špičkového anglického šéfkuchaře Gordona Ramsaye! 100 receptů, které uvaříte do 30 minut!
kuchařky

Chutně a rychle

539 Kč
Asijská kari
Kari pokrmy jsou jednoduše skvělé – ať už jde o indické nebo thajské, zeleninové, masové nebo s rybím masem. Příprava je snadná a většinou velmi rychlá. Už při vaření to v kuchyni nádherně voní. A hosté bývají z exotických kari pokrmů nadšení!
kuchařky

Asijská kari

179 Kč
Bike & Cook
(1x)
Úžasná kuchařka pro všechny, kteří si jízdu na kole zamilovali, i pro ty, kteří s tímto sportem teprve začínají. Najdete zde jednoduché recepty na výživné a zdravé pokrmy, které vám dodají energii a rychlost, aniž byste přitom nabrali kilogramy navíc
kuchařky

Bike & Cook

403 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 269 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 27 > >>