Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021
ostatní

Vejce a já
(7x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
ostatní
Ukázky

Vejce a já

178 Kč
Steve Jobs
(10x)
Kniha je exkluzivním životopisem Steva Jobse, zakladatele Applu, sepsaným s jeho pomocí a podporou.
ostatní
Ukázky

Steve Jobs

299 Kč
Deníček Camille G
(2x)
Při čtení příběhů ze života Camille G budete potřebovat nejen někteří bréle, ale i kapesníky, a kdo má slabej močák, tak i inkontinenční pomůcky.
ostatní
Ukázky

Deníček Camille G

209 Kč
Dneska už se tomu směju

Druhé, rozšířené a upravené vydání vzpomínek slavné herečky Adiny Mandlové Do světa filmu bývalou manekýnku a fotomodelku Adinu Mandlovou uvedl Hugo Haas, který byl jistou dobu jejím intimním přítelem. Zprvu byla obsazována do rolí mondén a zhýčkaných slečen, postupně se vypracovala v dobrou představitelku charakterních rolí.

ostatní
Ukázky

Dneska už se tomu směju

209 Kč
Fenomén Lysá hora

Objevte krásy a zajímavosti této hory! Kniha pro milovníky Lysé hory, ale i pro ty, kdo ji ještě neznají. Dozvíte se řadu informací o historii a současnosti chat, o turistických trasách (doplněných mapami), o místní fauně i flóře, osobnostech současných i z dob minulých, závodech zde pořádaných, o místním dění, obcích a zajímavých místech v okolí.

ostatní
Ukázky

Fenomén Lysá hora

269 Kč
Hudba
(1x)
Dějiny možná píší vítězové. Muziku však mají na svědomí rebelové. Pro většinu lidí jsou dějiny hudby pouze matným pojmem ze školních učebnic, s nímž má jejich vlastní posluchačský zájem jen málo společného.
ostatní
Ukázky

Hudba

299 Kč
Jak porozumět psí řeči
Psi jsou báječná stvoření. Chtějí vás potěšit uslintanými pusinkami a, máte-li štěstí, přinesou vám svou oblíbenou a ze všech nejumolousanější kousací hračku. Vše, co za to chtějí, je láska a pozornost … a jídlo. Tato kniha se nepouští do obvyklých detailů vlastnictví psa, jako je výběr správného psího krmiva nebo pořízení zábavných hraček.
ostatní
Ukázky

Jak porozumět psí řeči

179 Kč
Jiří Sovák osobně
Fundovaná biografie oblíbeného českého herce zaznamenává i neodolatelné historky a trefné portréty významných osobností a zároveň podává zajímavou výpověď o jednom pestrém uměleckém i soukromém životě umělce. Patřil k velikánům českého filmu, k těm, kterým říkáme Pan herec.
ostatní
Ukázky

Jiří Sovák osobně

269 Kč
Nápad za miliardu

Z nuly až na vrchol. Deset příběhů úspěšných českých startupů a jejich zakladatelů. Ještě před čtyřicítkou zažili mezinárodní úspěch ve světě byznysu. Tomáš Čupr, Josef Průša, Simona Kijonková a další osobnosti stojící za úspěšnými českými startupy, jejichž hodnota překročila hranici miliardy korun.

ostatní
Ukázky

Nápad za miliardu

279 Kč
Neuseknou ti hlavu?

Otevřená zpověď mladé Češky o životě v jedné z nejpřísnějších muslimských zemích světa Čtenáři se dozví nejen zajímavá fakta o stále málo známé Saúdské Arábii, ale seznámí se i s autorčinými vzrušujícími zážitky z dobrodružných cest po světě, při kterých byla mnohdy ohrožena na životě, ať už ze strany jordánských beduínů či kvůli raketě jemenských povstalců!

ostatní
Ukázky

Neuseknou ti hlavu?

269 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 409 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 41 > >>