Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021
všeobecné a ostatní

Lymfatické masáže - 20%
(1x)
Ojedinělá publikace, určená především masérům mimo oblast zdravotnictví, přináší názorně ilustrovaný popis hmatů lymfatické masáže, která je nejlepší terapií lymfatických otoků – lymfedémů
všeobecné a ostatní
Ukázky

Lymfatické masáže

186 Kč
149 Kč
Proč tloustneme - 20%
(1x)
Skutečně je při hubnutí nejdůležitější počítat kalorie a dbát na to, aby výdej energie byl vyšší než příjem? Gary Taubes, autor řady průlomových publikací o výživě, říká, že nikoli.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Proč tloustneme

249 Kč
199 Kč
Sportovní masáže - 20%
Sportovní masáž je forma masáže zaměřená na posilování zdravého organismu, udržování kvalitní tělesné a duševní kondice a náležité odstraňování únavy po práci, tréninku, závodech apod.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Sportovní masáže

186 Kč
149 Kč
Doba jedová 4 - 20%
Kniha upozorňuje na nebezpečí syntetických hormonů v podobě léků, jako je hormonální antikoncepce či hormonální substituční léčba, na endokrinní disruptory v životním prostředí a na další faktory, které mají negativní dopad na lidské zdraví.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Doba jedová 4

149 Kč
119 Kč
Průvodce Reiki - 20%
(1x)
Kniha poskytuje kompletní informace o všech třech stupních zasvěcení do starodávného, jednoduchého a zároveň účinného systému léčení, který se lidstvu uchoval v tibetském buddhismu.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Průvodce Reiki

129 Kč
103 Kč
Neplodnost - 20%
Proč jsou některé ženy a někteří muži neplodní? Jaké jsou metody vyšetření a léčby snížené plodnosti? Pro všechny, kteří se snaží stát rodiči, je tu již druhé, doplněné vydání úspěšné knihy Neplodnost – Útok imunity.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Neplodnost

195 Kč
156 Kč
Půstem ke zdraví a štíhlé linii - 20%
Kniha se skládá ze tří částí. První pojednává o kvalitě potravin, srovnává kvalitu před rokem 1989 se současností. Druhá pojednává o nemocech, které s kvalitou potravin souvisejí. Třetí Vás provede půstem a vším, co s tím souvisí.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Půstem ke zdraví a štíhlé linii

125 Kč
100 Kč
Masáže na vaši bolest - 20%
Nyní si sami budete moci rychle ulevit od většiny bolestí kloubů, svalů, zad, hlavy apod. pomocí spolehlivé a ověřené metody - tlakové masáže.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Masáže na vaši bolest

161 Kč
129 Kč
Odvahu! - 20%
Bušení srdce, úzkost, obavy? Oscar - stále dobře naladěná ovečka - ví, že to tak nemůže zůstat a poradí vám tu nejjednodušší a nejpřirozenější cestu, jak se zase cítit dobře. Nic neovlivňuje vaši mysl tak přímo, jako vaše tělo.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Odvahu!

118 Kč
94 Kč
Psychosociální aspekty péče o nemocného - 20%
Nemoci štítné žlázy patří k poměrně častým chronickým onemocněním a k nejčastějším onemocněním endokrinního systému vůbec. Tato odborná a svým zaměřením ojedinělá kniha se věnuje vlivu psychologických a psychosociálních souvislostí při tomto onemocnění.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Psychosociální aspekty péče o nemocného

144 Kč
115 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 83 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>