Nejprodávanější tituly - prosinec 2021
kariéra

Sebepoznání, sebeřízení a stres - 11%
Třetí vydání úspěšné publikace je přehledněji uspořádáno a doplněno o nové poznatky a zkušenosti. Obsahuje šest nových tabulí, věnovaných kontextu sebezvládání - úspěchu, vitalitě a biologickému a společenskému rámci lidského života.
kariéra

Sebepoznání, sebeřízení a stres

260 Kč
231 Kč
Leadership - 20%
Autor, jenž patří k nejúspěšnějším koučům lídrů, vám kombinací otázek a akčních plánů nabídne návod, jak krok za krokem identifikovat oblasti, na něž byste se vy osobně měli zaměřit.
kariéra
Ukázky

Leadership

212 Kč
170 Kč
Zakázané přesvědčovací techniky - 14%
Jak snadno přesvědčit ostatní, aby v různých situacích udělali to, co chcete? Dozvíte se v této neocenitelné příručce!
kariéra

Zakázané přesvědčovací techniky

232 Kč
199 Kč
Komunikační a obchodní dovednosti manažera - 20%
V novém vydání úspěšné a čtivé příručky najdete osvědčené rady a tipy, jak zlepšit své komunikační a manažerské dovednosti, posílit vyjednávací schopnosti a umění přesvědčit. Tyto dovednosti jsou pro váš úspěch nepostradatelné.
kariéra
Ukázky

Komunikační a obchodní dovednosti manažera

169 Kč
135 Kč
Jak získat, udržet a neztrácet autoritu - 20%
Jak rozvíjet a neztrácet autoritu? Jak se bránit zneužití moci? Na čem závisí sociální úspěšnost? Jak efektivně komunikovat v různých situacích? Co podmiňuje, že si nás lidé váží a respektují nás?
kariéra
Ukázky

Jak získat, udržet a neztrácet autoritu

169 Kč
135 Kč
Komunikace, argumentace, rétorika - 20%
V čtivé knížce se seznámíte s možnostmi zdokonalení své komunikační soustavy, poznáte dvanáct příčin odlišností lidských názorů a stanovisek a dozvíte se, jak lze či nelze tyto odlišnosti překonat.
kariéra
Ukázky

Komunikace, argumentace, rétorika

302 Kč
242 Kč
Management a moderní organizování firmy - 20%
Manažeři, podnikatelé a studenti VŠ a MBA studií v knize naleznou praktické a srozumitelné vysvětlení problematiky managementu a organizování společností podle nejnovějších přístupů.
kariéra
Ukázky

Management a moderní organizování firmy

390 Kč
312 Kč
Řízení lidských zdrojů - 20%
Desáté, výrazně přepracované a zmodernizované vydání světového bestselleru představuje nejnovější trendy a postupy v oblasti řízení lidských zdrojů.
kariéra
Ukázky

Řízení lidských zdrojů

842 Kč
674 Kč
Tvořivost - 20%
Kreativita neboli tvořivost je nejvlastnějším projevem života. Vždyť tvořivě lze přistoupit k řešení jakékoli otázky. Kreativní myšlení je předpokladem originálních nápadů.
kariéra
Ukázky

Tvořivost

152 Kč
122 Kč
Manažerka a stres - 20%
Budování kariéry a plánování rodiny představuje pro mnoho žen zásadní okamžiky jejich života. Bohužel často dochází k tomu, že žena je nucena zvolit jen jednu z těchto dvou možností seberealizace.
kariéra
Ukázky

Manažerka a stres

111 Kč
89 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 80 položek
<< < 1 .. 6 7 8