Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021
česká

Válka nemá ženskou tvář - 20%
(2x)
Během druhé světové války bojoval v řadách Rudé armády přibližně milión žen, jejichž role a zkušenosti zůstaly prakticky neznámé. A právě o nich vypovídá knižní prvotinou pozdější laureátky Nobelovy ceny Válka nemá ženskou tvář.
česká
Ukázky

Válka nemá ženskou tvář

259 Kč
207 Kč
Ve skříni - 20%
(4x)
Hlavní hrdinka nové prózy Terezy Semotamové žije v nespokojeném vztahu v cizině; po nevyjasněné smrti partnera se vrací do rodné země, kde však nemá kde žít (ostatně ani neví jak), a tak vezme zavděk skříní, kterou její sestra hodlá vyhodit.
česká
Ukázky

Ve skříni

159 Kč
127 Kč
Vlaštovka, kočka, růže, smrt
(5x)
Spojitost mezi škrtičovými oběťmi je velmi slabá. Když bývalý komisař Van Veeteren neochodně opustí bezpečí svého antikvariátu, aby se zase jednou utkal s poslem smrti, objeví vzorec se silnými vazbami na svět knih.
česká
Ukázky

Vlaštovka, kočka, růže, smrt

249 Kč
Všechno nejlepší. Tisíc čísel a dvacet let Salonu Práva - 20%
Tisíc čísel a dvacet let Salonu Práva přináší výběr toho nejpozoruhodnějšího, co za uplynulé dvě dekády vyšlo v Salonu, literární a kulturní příloze deníku Právo.
česká
Ukázky

Všechno nejlepší. Tisíc čísel a dvacet let Salonu Práva

249 Kč
199 Kč
Vzplanutí - 20%
(1x)
Známe skutečně dobře své přátele? Můžeme věřit tomu, že jsou opravdu dobrými lidmi? Víme s jistotou, že jsou šťastní ve vztahu či v manželství? Co když ten, kdo působí jako milý a dobrý člověk, je ve skutečnosti tím, kdo svou drahou polovičku týrá?
česká
Ukázky

Vzplanutí

95 Kč
76 Kč
www.bez-bot.cz - 20%
Kniha pojednává o problematice tělesně handicapovaných a je primárně určena pro teenagery. Je psána vtipným jazykem, bez jakéhokoli moralizování a zbytečného sentimentu. Střízlivě a úderně.
česká
Ukázky

www.bez-bot.cz

159 Kč
127 Kč
Znovu Skotsko po česku - 20%
Autor, který strávil většinu svého života ve Skotsku, a poslednich dvacet let ve funkci českého honorárního konzula, stále hledá nepravděpodobné spojitosti mezi zemí v srdci Evropy a zemí na jejim nejvzdálenějším, do Atlantiku vystrčeném okraji.
česká
Ukázky

Znovu Skotsko po česku

179 Kč
143 Kč
Zoopisník Miroslava Bobka - 20%
(1x)
Zoopisník ředitele Zoo Praha obsahuje přes sedmdesát kapitol, ve kterých vás autor seznámí s mnoha pozoruhodnými zvířaty a lidmi. Poznáte zákulisí pražské zoologické zahrady a seznámíte se s dobrodružným světem pouští a pralesů.
česká
Ukázky

Zoopisník Miroslava Bobka

297 Kč
238 Kč
Zrádci - 20%
(3x)
Brilantní historický román vracející se k událostem, které předcházely Mnichovu 1938. Autor bestselleru „Dva proti Říši“ přináší pohled do zákulisí tajných služeb, mrazivý portrét Sudet i milostný příběh německé dívky a člena české finanční stráže. Kniha se
česká
Ukázky

Zrádci

279 Kč
223 Kč
100 x TGM - 20%
(1x)
100 moudrých i vtipných, slavných i neznámých, ale vždy zajímavých výroků T. G. Masaryka, které mohou být užitečné a posloužit k zamyšlení i v současnosti. Malá čítanka Masarykových výroků s komentářem a výkladem, která TGM přibližuje dnešním čtenářům.
česká
Ukázky

100 x TGM

140 Kč
112 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>