Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2021
ekonomie

Prodávejte a buďte nejlepší! - 11%
Autor, čerpající z dlouholetých zkušeností v prodeji a v roli úspěšného lektora/trenéra, se zaměřuje na praktické příklady v obchodní praxi. Příklady popisují reálné situace, do kterých se obchodník skutečně dostává.
ekonomie

Prodávejte a buďte nejlepší!

261 Kč
232 Kč
Úspěšná nezisková organizace
Co je třeba mít, udělat a zajistit pro efektivní a správné fungování neziskové organizace? Již třetí vydání praktické příručky!
ekonomie

Úspěšná nezisková organizace

89 Kč
Jak se stát skutečným lídrem - 11%
(1x)
Ke správnému vedení lidí nestačí mít jen pouhé vysoké IQ. Kromě „obyčejné“ inteligence totiž musí mít každý skutečný lídr ještě jinou - EMOČNÍ.
ekonomie

Jak se stát skutečným lídrem

224 Kč
199 Kč
Manažerská psychologie - 11%
Kniha vychází již ve třetím, upraveném vydání a je určena především jako psychologické vádemékum pro manažery a podnikatele z různých oborů. Ocení ji však také studenti vysokých škol, kteří se připravují na řídicí práci.
ekonomie

Manažerská psychologie

386 Kč
343 Kč
Matematika v ekonomii a ekonomice - 11%
(1x)
Moderní učebnice inspirovaná prestižními publikacemi anglosaských univerzit pokrývá problematiku, jež je obsahem výuky matematiky na českých VŠ, klade důraz na případové studie z ekonomické praxe, na aplikace osvojených matematických dovedností.
ekonomie

Matematika v ekonomii a ekonomice

350 Kč
311 Kč
Německo bez jádra? SRN na cestě k odklonu od jaderné energie - 11%
Německo se po havárii jaderné elektrárny ve Fukušimě rozhodlo urychleně ukončit provoz všech svých jaderných elektráren. Jaderná energie přitom po řadu desetiletí představovala nepostradatelný zdroj elektrické energie.
ekonomie

Německo bez jádra? SRN na cestě k odklonu od jaderné energie

180 Kč
160 Kč
Trénink techniky řeči - 11%
Jediná komplexní tréninková učebnice mluvní techniky u nás je určena všem, kteří chtějí hovořit kultivovaným a zvučným hlasem, potlačit zvukovou monotónnost svého projevu a posílit vyzařování své osobnosti.
ekonomie

Trénink techniky řeči

314 Kč
279 Kč
Marketing služeb - efektivně a moderně - 11%
V praktické a čtivé knize se dozvíte, jak vytvořit nabídku konkurenceschopného sortimentu služeb a tyto služby úspěšně poskytovat zákazníkům.
ekonomie

Marketing služeb - efektivně a moderně

314 Kč
279 Kč
Mezinárodní obchodní a diplomatický protokol - 11%
V prakticky zaměřené publikaci se seznámíte se současnými pravidly obchodního a diplomatického protokolu a společenské etikety.
ekonomie

Mezinárodní obchodní a diplomatický protokol

314 Kč
279 Kč
Co nesmíte vědět! - 11%
(16x)
Autor v knize vysvětluje neobyčejně jednoduchým a srozumitelným stylem fungování bankovního a finančního systému, jak a proč vzniká inflace a jak se jí dá zabránit. Kromě toho píše jmenovitě o lidech v pozadí, kteří řídí náš svět.
ekonomie

Co nesmíte vědět!

351 Kč
312 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 109 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>