Nejprodávanější tituly - únor 2021
drama

Modelář
Psychologický příběh dvou kamarádů, kteří provozují firmu s drony…
drama

Modelář

89 Kč
Národní třída
(7x)
Klub osamělých rváčů. Drsná a zároveň melancholická novela ze sídliště, kde lidé a domy vzdorují přírodě i neodvratnému zániku. Nový Rudiš zasáhne čtenáře přímo na solar. Inspirováno skutečnými událostmi.
drama
Ukázky

Národní třída

266 Kč
Fighter
Hvězdně obsazené biografické drama The Fighter v hlavních rolích s Markem Wahlbergem a Christianem Balem vypráví skutečný příběh o nepravděpodobné cestě Mickyho Warda za boxerským titulem v kategorii velterovy váhy.
drama

Fighter

449 Kč
Operace kolibřík
Obchodníci musí mít v povaze snahu vydělávat stále víc, ne každý však jde proti svému šéfovi... Dva zkušení a schopní obchodníci začnou spolupracovat, vidí totiž potenciál v obchodu s optickými kabely a chtějí na něm vydělat milióny dolarů...
drama

Operace kolibřík

179 Kč
Zraněná srdce
Poválečné Německo v roce 1946. Rachael Morgan (Keira Knightley) přijíždí do ruin rozbombardovaného Hamburku, aby se setkala se svým manželem Lewisem (Jason Clarke), britským plukovníkem, který je pověřen obnovou zničeného města.
drama

Zraněná srdce

179 Kč
Žena

Po téměř čtyřiceti letech manželství tvoří JOAN a JOE CASTLEMANOVI (Glenn Close a Jonathan Pryce) dokonale doplňující se pár. Kde je Joe ležérní, tam je Joan elegantní. Kde je Joe marnivý, tam je Joan skromná.

drama

Žena

269 Kč